Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

vineri, 2 februarie 2018

Cu camera auto DVR Navitel realizezi mereu documentarul călătoriei tale



Sunt fericităăă! Astăzi am primit camera auto Navitel R 1000 și voi putea să realizez documentare din toate călătoriile noastre. O fixez pe parbriz și în funcție de obiective, o orientez cu ajutorul brațului rotativ să filmeze in interior sau in exterior.
Străbatem peisaje de vis, dar eu trebuie să mă concentrez la trafic, așa că le revine doar lor bucuria de a-și clăti ochii cu vântul plin de petalele colorate ale florilor din livezi, cu aurul papadiilor solare pe pajistea verde și jocul mieilor nevinovați. În zare se proiectează măreț munții. Nici la ei nu pot trage cu coada ochilor!
Orice exclamatii de extaz ar scoate ei în fața risipei de frumusețe, nu cad în capcană. Voi avea timp să revăd documentarul călătoriei noastre acasă, iar imaginile vor fi la fel de competetitive, cum sunt cele naturale.
Mi-e foame și sunt puțin obosită. Apas cam mult pe accelerație, aproape că am și uitat că se dau amenzi uriașe pentru viteză, când zăresc coordonatele mașinii în mișcare: data, viteza. Modulul GPS care înregistrează totul și mă informează cu promptitudine, mă oprește la timp din condusul cu viteză.
Dacă nu aș fi avut camera, mă prindea radarul și puteam să-mi pierd permisul. Așa, îmi rămân banii din amenda pe care aș fi plătit-o sigur și punctele de penalizare!!!
Camera poate fi oricând conectată la computer să descarc filmulețele călătoriei sau să prezint dovezi poliției, plus că funcțiile sale vitale sunt racordate la smartphone.
De pe telefonul inteligent controlez înregistrările și fac setările.
Înregistrările cu rezoluție completă HD mă vor ajuta să nu pierd nimic din călătorie fiindcă:
-vesela copiilor este surprinsă cu acuratețe
-micile șicane pe care și le fac în spate gândindu-se că nu îi văd, urmate de distorsionarea adevărului rămân  și ele în filmări
-peisajul răpitor din fundal poate fi și el admirat în liniște, acasă
-am filmul complet al evenimentelor prezentate in ordine cronologică datorită capacitării de filmare în buclă a camerei
- dispozitivul poate filma și ziua, dar și noaptea.
Cu siguranță că mă bucur de prezența acestei asistente de bord (aș putea să consider și un soi de cutie neagră a mașinii, dar va funcționa și ca talisman, apărându-mă în trafic) și dacă mi se va cere să o pun la dispoziție polițiștilor, în cazul în care pe ea este înregistrat filmul unui accident grav, voi fi de folos, așa cum prezentarea de pe Blogatu.rom-a convins să o comand, iar prin acest act de presuasiune mi-a oferit deopotrivă maximă securitate în trafic și divertisment după ajungerea la destinație.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu