Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

joi, 7 august 2014

AutoBoca/Rent-a-car ne face vara mai frumoasă

Acum lumea a devenit un oraș imens. Fie că plecăm la studii sau la muncă, ne întoarcem mereu fiindcă dorul de casa părintească și de cei dragi nu ne lasă mereu în pribegie. Uneori simțim nevoia să venim cu brațele pline de cadouri, fără ca ei să știe, să le umplem cupa inimii de fericire.
Venim pe furiș, iar ”taximetriștii de ocazie”, care așteaptă la aeroport au impresia că ne întoarcem plini de valută. Ei ne vânează și ne suprataxează fără milă, deși am lucrat în soare și în condiții grele prin străini și pentru străini, tocmai de aceea este bine să știm că AutoBoca | Rent-a-car http://www.autoboca.ro/en
are grijă de banii noștri câștigați cu multă sudoare!
Din respect pentru clienții săi, firma oferă explicații în română, engleză, italiană, germană, franceză, spaniolă și turcă. Iată cum suntem primiți de către gazdele noastre:
”Bine-ai venit la AutoBoca! Ne bucurăm că ne-ai trecut pragul.”
Iată o firmă bucuroasă de oaspeți care încearcă să ne potolească dorul de România , iar pe străini să-i determine să se îndrăgostească pe viață de țara noastră!
Echipa AutoBoca dorește să-și cunoască pe deplin clienții și să le dea motive serioase de încredere. Doar așa  călătoria împreună la drum lung va fi sigură și comfortabilă.
Iată care sunt atuurile echipei:

”Ne ţinem
de cuvânt.

Suntem în toată ţara, 24/7.

Avem maşini de calitate.

Nu avem costuri ascunse.
Firma închiriază mașini pentru orice oraș din România, dar și pentru țările aflate în spațiul U.E. Mașinile au GPS, conexiune la internet, verificare tehnică minuțioasă și asigurarea plătită.”
Iar firma nu ar avea importanță și profit fără echipa de aur care lucrează pentru cei care vor să închirieze o mașină. Români bravi și tineri, poartă costume tradiționale, sunt ospitalieri, sufletiși și de încredere http://www.autoboca.ro/echipa

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu