Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

vineri, 8 august 2014

Zâmbet cald și strălucitor ca soarele cu Dentfix

Zâmbetul curge direct de la suflet către suflet, de aceea trebuie să fie cald și strălucitor ca soarele. Mulți oameni nu zâmbesc din cauza dinților strâmbi, cariați sau îngălbeniți. O vizită, urmată de o programare la Dentfix http://www.dentfix.ro/, rezolvă toate aceste probleme.
Cei care fac programările au întotdeauna grijă de clienți, astfel că teama de stomatolog dispare, iar nevoia de a reveni este indusă prin atmosferă și comportamentul personalului. Programările se fac la numărul de telefon: (+4)0743.28.68.65 sau la următoarea adresă de e-mail: dentfix@dentfix.ro.
Lista de servicii corespunde nevoilor tuturor clienților pe categorii de vârstă: http://www.dentfix.ro/servicii/ .
Pentru pacienții care se respectă și care țin la sănătatea și imaginea lor este necesar un consult stomatologic periodic pentru depinstarea și tratarea problemelor incipiente.  Stomatologii care lucrează în clinică asigură de asemenea o curățare profesională a dinților, operațiune executată periodic atunci când pe primul plan stau sănătatea și aspectul perfect al danturii.
 Dacă și pentru adulți, vizita la stomatolog este o provocare, atunci pentru copii și pentru însoțitorii lor consultul dă și mai multe bătăi de cap. Acest lucru nu este valabil însă și pentru cei care-și duc copiii  la Dentfix, loc unde personalul dispune de răbdarea, empatia și tactul necesare pentru a face din consultul sau intervenția stomatologică de rutină o distracție. Copiilor li se oferă mici atenții, jucării și sunt primiți cu toată dragostea din lume, încât teama de aparatură, instrumente și personal dispare, iar durerea nu există.
Serviciile stomatologice pediatrice asigură: controlul de rutină, supravegherea erupției dinților și curățarea danturii.
Aparatele dentare corectează toate imperfecțiunile danturii fiind ușor de purtat, iar cariile  sunt tratate cu toată atenția pentru ca dintele natural al pacientului să fie salvat. Sănătatea este îmbinată cu principii estetice în cadrul clinicii, astfel încât personalul execută curățarea profesională a dinților, albirea acestora și fațetarea danturii.
Nu sunt neglijați nici pacienții care și-au pierdut dinții, la dispoziție lor fiind serviciile de protetică dentară care constau în:
-Executarea de punți și coroane dentare
-Încrustații dentare
-Proteze dentare parțiale sau totale.
În funcție de posibilitățile financiare și de gusturile clienților, coroanele dentare pot fi din aur sau din porțelan.
Chirurgia orală cuprinde extracții dentare fără dureri și implanturi dentare. Având grijă de pacienții lor, medicii de la clinică acoperă golurile din gura paciențilorcontribuind la estetica dentară a pacienților și la o masticație eficientă.
     
     



  •  
    Echipa este alcătuită din profesioniști cu un zâmbet și cunoștințe științifice impecabile http://ivory.dentfix.ro/echipa/, iar cabinetele par decupate din filmele SF datorită tehnologiei și dotărilor.
    Conduita medicului care se ocupă de implanturi dentare mi-a atras atenția pentru că:
  • le prezintă pacienților adevărul despre implanturi
  • se prezintă pacienților, pe care-i consideră prieteni, dezvăluindu-le aspecte legate de carieră, dar și de viața personală. Cine este curios cum îmbină în mod strălucit doamna doctor Adina Fulea viața de familie cu cea profesională să citească atent explicațiile: http://ivory.dentfix.ro/implanturi/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu