Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

luni, 4 august 2014

Concediu de la curățenie

Ce frumos ar fi să urci munții curați cu covorul lor multicolor de flori alpine pe care l-au întins în cinstea oaspeților, să stai la cabană toată vara, hrănindu-te cu puritatea, bunătățile și aerul proaspăt al pădurii, iar când te întorci să găsești casa curată ca un pahar! Este magnific să-ți renovezi locuința, iar molozul rămas după echipa de constructori să fie strâns de altcineva, praful să fie șters de o echipă de profesioniști. Să fie ca în basme, cu excepția faptului că bătutul din palme sau formula magică sunt înlocuite în context modern de o convorbire telefonică sau de o comandă virtuală.
Grație unor oameni inventivi și inimoși, acum acest lucru este posibil, apelând la serviciile firmei de curățenie Vertex clening http://www.vertex-cleaning.ro/
Personal calificat, care lucrează cu carte de muncă și al cărui cazier a fost verificat cu atenție reprezintă garanția sigură că locuința va fi curată ca un pahar și nu va lipsi nimic din casă. Curățenia generală de toamnă sau pregătirea locuinței pentru iarnă se vor efectua” în detaliu, cu echipamente și solutii profesionale, care vor oferi un rezultat durabil”, în plus, echipa va ridica șifonierele, biblioteca, paturile scutindu-ne de un efort supraomenesc, va bate și va spăla covoarele, va șterge geamurile, efectuând în locul nostru corvezile necesare igienizării locuinței. Astfel, economisim timp prețios, pe care îl putem petrece cât mai plăcut, alături de cei dragi. Persoanelor care suferă de alergii la acarieni au  la disponziție serviciul de aspirarea a saltelelor realizat cu sistemul profesional Kirby Sentria.” http://www.vertex-cleaning.ro/servicii-de-curatenie/curatenie-locuinte/curatenie-generala/
Grija pentru confortul clientului este obiectivul prioritar al furnizorului de servicii Vertex Cleaning. Activitățile prestate aici sunt în deplină legalitate, muncitorii dispunând de toate drepturile ce derivă din truda lor și fiind cointeresați să presteze muncă de calitate pentru o colaborare de lungă durată cu beneficiarul.
Se obțin în mod garantat servicii impecabile, la prețuri accesibile, astfel pentru o garsonieră, tariful este de 280 lei, 330 lei pentru 2 camere, prețul crește la 380 pentru 3 camere, în timp ce proprietarii unor apartamente de 4 camere vor achita 430 lei, iar pentru case și vile, se percepe un tarif de 6-0 lei/m.p.
De reținut că firma oferă curățenie și după echipele de constructori  http://www.vertex-cleaning.ro/servicii-de-calcat-haine/și calcă și haine la comandă http://www.vertex-cleaning.ro/servicii-de-calcat-haine/.
Vertex Cleaning oferă clienților concediu permanent de la curățenie la tarife modice.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu