Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

duminică, 3 august 2014

Minitarte, minieclere, MiniPRIX

Picătură cu picătură savurăm nectarul plăcerilor vieții. Se poartă mini anul acesta, adică produsul minuscul din care ai voie să iei două-trei bucăți, fără să-ți faci griji pentru siluetă. MiniPrix https://www.miniprix.ro/ ne asigură că nu va umfla inestetic debitele noastre, ci ne va conserva mult timp silueta veniturilor.
Prețurile mici nu produc greață la vederea articolelor, oricât ar fi ele de dulci, fiindcă nu sunt și piperate în același timp.

Pentru o dietă a cheltuielilor am ales meniul MiniPRIX. Nu putem concepe vara fără rochii în culori solare și fără înghețată: https://www.miniprix.ro/produs2/93462/Rochie-casual-galbena
Cum? O minune de rochie cu mai puțin de 20 de roni? Visez? MiniPRIX face tuturor cadouri haine frumoase, elegante și ieftine? Cu banii rămași poți savura câtă înghețată vrei și te poți răcori la terase în zilele toride îmbrăcată elegant de la MiniPrix.
 Generozitatea lor atinge cote alarmante, așa că drept mulțumire voi mai alege un alt produs! La ei prețurile sunt la fel de mici ca miniprăjiturile: minitarte cu fructe de sezon, minieclere și miniamandine. Le admiri și nu te poți abține, sunt atât de tentante prin delicatețea lor! O salopetă cu un imprimeu discret, purtată pe plajă va atrage toate privirile https://www.miniprix.ro/produs2/90436/Salopeta
15 roni înseamnă o nimica toată, aproape că am luat-o de pomană. Te simți atât de relaxată într-o salopetă care-ți pune în valoare silueta și frumusețea picioarelor dându-le posibilitatea să se bronzeze frumos. Constat acum că nu mi-ar strica o pereche de pantofi ca ai Cenușăresei sau ca ai zânelor din basme, de aceea privirea îmi este atrasă de această pereche: https://www.miniprix.ro/produs/1031008/Pantofi-smarald-cu-toc-auriu

 Îmi rămân bani și de cosmetice...Aș vrea eu! Magazinul este închis:

 Cum frumusețea și sănătatea sunt mituri general-valabile, voi reveni! Am avantajul de a avea MiniPRIX la degetul cel mic pe smartphone descărcând gratuit aplicația miniPRIX din App Store sau G-Play pentru a fi la curent cu noutățile și promoțiile din magazin. MiniPRIX merită tot respectul și toată aprecierea din lume!
Nu vă temeți să intrați în magazinul virtual în zilele de marți, căci prin comportamentul față de clienți sunt demontate toate prejudecățile. Marțea nu sunt trei ceasuri rele, ci trei ceasuri de reduceri bune, iar cu 100 de roni vă asigurați o garderobă variată de sezon.
Prețurile de la MiniPrix.ro sunt minitarte, miniamandine și minieclere!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu