Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

miercuri, 6 august 2014

PointShop ne așteaptă

Concediile sunt pe sfârșite, vara își consumă ultimele zile capricioase, iar toamna ne va trimite din nou la școli sau la muncă. În librării și papetării vor începe cozile nesfârșite: ”Vreau un caiet tip unu, va spune un părinte care nu știe să aștepte la rând!”, ”Iar eu un caiet de desen și acuarele, căci am copilul în brațe și nu pot să-l mai țin”, va implora o mămică pe cei care stau cuminți la rând.
Toate acestea pot fi evitate stând în fața computerelor, acasă, evaluând mărfurile expuse, așezându-le în coșul virtual și comandând.
Pe site-ul PointShop http://www.pointshop.ro/ se găsește marfă pentru toată familia.
Dar cum vremea rechizitelor a sosit, iar școlile își vor deschide porțile pentru boboci și pentru elevii mai mari, să poposim printre rechizitele școlare! Orice elev are nevoie de caiete: http://www.pointshop.ro/74-caiete.
Caietele mari au avantajul de a ține mai mult și de a stoca o cantitate mai mare de informație. Din experiență este bine ca elevii să aibă caiete de dictando, de matematică și cu foaie velină.
Comparăm și prețurile fiindcă este nevoie și de ghiozdan, de uniformă și de încălțăminte, iar următoarele alegeri sunt chiar eficiente:
10 Caiete A5, 48 file dictando: http://www.pointshop.ro/caiete/2150-caiet-a5-48-file-dictando.html

Caiet matematica A5 48 file
6 Caiete matematică A5 48 file http://www.pointshop.ro/caiete/1960-caiet-matematica-a5-48-file.html
și 4 Caiete A5 48 file foaie velină http://www.pointshop.ro/caiete/2262-caiet-a5-48-file-foaie-velina.html.
Utile sunt și acuarelele ambalate în metal, cu douăsprezece culori și pensulă: http://www.pointshop.ro/141-acuarela-si-tempera

Atât ca salariat, cât și ca părinte avem nevoie de agende pe care le găsim la papetărie. Două-trei agende separate, în funcție de destinație: familie sau carieră sunt necesare oricând. Agenda datată Domino are avantajul de a ne atrage atenția asupra priorităților în funcție de calendar: http://www.pointshop.ro/235-agende.
Iar pentru a nu amesteca lucrurile, agenda roșie va fi dedicată familiei, iar cea albastră sau neagră carierei.
Cum cei dragi sunt plecați, iar pentru a păstra legătura cu ei le trimitem lucruri care să le amintească de noi, plicurile antișoc sunt o alegere înțeleaptă: http://www.pointshop.ro/plicuri-antisoc/2819-plic-antisoc-120-x-175-mm-100-x-165-mm-.html
La toate aceste cumpărături de preț, să adăugăm și hârtia de scris, care nu trebuie să lipsească din nicio casă! http://www.pointshop.ro/6-hartie-de-scris






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu