Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

miercuri, 6 august 2014

Tocmai.ro plec în vacanță

Site-ul de anunțuri gratuite Tocmai.ro http://www.tocmai.ro/, la împlinirea celor 5 anișor de viață, oferă clienților ca premii  de fidelitate 5 minivacanțe.
Sunt cinci ani de când vindem, cumpărăm, închiriem și ne angajăm împreună cu Tocmai.ro. Nu putem concepe viața în afara parteneriatului cu acești profesioniști care ne asigură bunăstarea și care și-au făcut din nevoile și din standardele de viață ale clienților un decalog! Structurat pe județe, site-ul ușurează căutările și dublează eficiența anunțurilor localizându-le cu precizie.
Sunt parteneri loiali de afaceri, disponibili pentru toată România, de asemenea asigură livrarea gratuită a produselor, iar beneficiarul poate verifica și returna produsele, în cazul în care nu corespund exigențelor sale, la primire deoarece Tocmai.ro respectă deviza: ”Clientul nostru, stăpânul nostru”. În orice clipă se poate adăuga un anunț gratuit completând formularul prezentat aici:http://www.tocmai.ro/adauga_anunt.html, 
iar la fiecare 5 anunțuri adăugate există șansa să fii anunțat că ”tocmai trebuie să pleci în excursie”.
Prin intermediul site-ului se pot realiza următoarele lucruri:
  • Adaugi gratuit anunțuri de mică publicitate
  • Vinzi și cumperi produse noi sau second hand
  • Întălnești cumpărătorul și închei târgul.
Pentru fiecare județ ofertele sunt variate, de la ceasuri deșteptătoare cu mecanism rusesc, la garsoniere modern utilate sau la acordeon Weltmeister http://www.tocmai.ro/anunturi/bucuresti-ilfov.html.
Secțiunile anunțurilor sunt: Auto, Imobiliare, Casă și grădină, Electronice și electrocasnice, Modă-articole personale, Hobby-Sport-Turism, Agro-Animale, Afaceri și servicii, Locuri de muncă și Diverse.
  Tocmai.ro este un mediator al afacerilor și un garant al calității produselor. Serviciile virtuale furnizate de site contribuie la îmbunătățirea calității vieții și la managementul timpului. Dacă achiziționarea unui produs presupune drumuri la mai multe magazine, aprecierea produselor și compararea prețurilor, plus cheltuielile aferente transportului la domiciliu, în mediul virtual procesul este mult mai rapid și mai eficient. Ofertele sunt la vedere și pot fi comparate într-un timp nelimitat, beneficiarul având posibilitatea unei deliberări avantajoase.
După ce comanda este plasată, clientului nu-i rămâne decât să aștepte cu nerăbdare sosirea coletului, pe care este liber să-l verifice la primire și să-l returneze, dacă nu corespunde exigențelor sale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu