Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

duminică, 3 august 2014

Black summer la Best kids

 Lume, lume, lichidări de stoc la Kest Kids! Puteți profita de oferte dând vina pe copilul dumneavoastră.
Și ce este mai tentant în aceste zile toride decât o piscină gonflabilă? Aduceți lacul acasă la dumneavoastră asigurând igiena apei și securitatea celei mai importante persoane din familie. Scoateți micuțul din fața calculatorului sau din fața televizorului în aer curat, să simtă mângâierea razelor solare, să se bucure de risipa de frumusețe din univers! Faceți mișcare alături de el consolidând astfel sănătatea familie!
Vă puteți bucura alături de micuț, cumpărând Piscina Jungle Safari, un centru de joacă având un design modern, stropitoare și tobogan http://www.bestkids.ro/p-3509-piscina-jungle-safari.aspx.
Lăsați copilul din dumneavoastră să încerce jucăriile, atunci când nu riscați să le stricați și faceți în așa fel, încât să se creadă că sunteți un părinte bun, nu că aveți chef nebun de joacă și că ați dat în mintea copiilor!
Setul este eficient deoarece propune activități variate eliminând în mod garantat orice umbră de plictiseală din viața copilului dumneavoastră, iar când vara se termină, jucăriile pot fi păstrate la loc sigur, iar micuții vor avea un motiv serios să aștepte vara viitoare.
Lume, lume, puteți organiza adevărate spectacole pentru copiii dumneavoastră la domiciliu, având această jucărie de preț! Strângeți-le prietenii, transformați-vă în pedagog până nu este prea târziu, copiii cresc nemilos de repede. Gândiți-vă bine! 146 de lei pentru spectacole estivale la discreție. Și pentru că singur nu ar avea haz, completați arsenalul prințului dumneavoastră cu un
Balansoar Dublu SeeSaw pentru modica sumă de 689 de lei. http://www.bestkids.ro/p-7472-balansoar-dublu-seesaw.aspx
Prețurile s-au topit cu 60% și se poate cumpăra și în rate, fără dobândă 6 luni. Best kids face copilăria mai frumoasă, livrând fericirea micuților prin toate produsele. Acum este timpul să le asigurăm fericirea copiilor, când greutățile de la grădiniță și școală par la orizont, iar micuțul este lipsit de griji și de responsabilități.
Cum cea mai frumoasă perioadă din viața unui om este unică, să investim în ea cât mai mult! Fie ca ai noștri copii să fie fericiți, iar noi să le veghem cu drag și responsabilitate copilăria!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu