Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

sâmbătă, 23 septembrie 2017

DigitalCraft.ro te ajută să învingi Zmeii Zmeilor din mediul virtual

Hei, dragii mei, mediul virtual seamănă mult cu tărâmul basmelor, deși este știință pură! Ați plecat să o cuceriți, dar nu știți nimic despre pericolele care apar la tot pasul:
1) Zmeii Zmeilor, adică puternicii existenți deja pe piață în domeniul vostru de acțiune. Au palate, pardon, site-uri de aur, paloșele lor, adică pozițiile în rezultatele motoarelor de căutare, sunt cele mai bune, în timp ce voi ați plecat la drum cu o praștie și o piatră. Gândiți-vă neapărat la un parteneriat cu oamenii pricepuți în optimizare SEO, căci pe cont propriu nu puteți învinge uriașii! Ați plecat cam târziu la drum, dar pentru DigitalCraft niciodată nu este târziu fiindcă știe drumuri sigure care vă vor conduce pe piscurile succesului.
2) Tendința de a-i imita pe cei puternici. Trebuie să înțelegeți că veți vinde luptându-vă original și pe viață și pe moarte, iar DigitalCraft face web design de calitate, adică planul de bătaie va fi original și conform obiectivelor și puterilor voastre. Nu copiați aspectul altor site-uri sau magazine virtuale deja existente că vă autocondamnați la plafonare și faliment!
3) Dorința de a sări peste etapele de inițiere și de a ajunge în top. Nu se poate așa! Nici Harap-Alb nu a ajuns împărat în locul unchiului său până nu a acceptat ajutoare și nu a trecut prin toate încercările.
Start-up nation  reprezintă pregătirea pentru succesul în afaceri. Iată care sunt etapele ei:
-Creare Website pe cea mai sigură platformă, o construcție pe cât de elegantă, frumoasă și confortabilă, pe atât de rezistentă și funcțională.
-Configurarea brandului și a imaginii vizuale, adică logo care să vă reprezinte, cărți de vizită, adresă de e-mail personalizată.
-Promovare în imperiul fără hotare. Se va auzi de voi până la marginile Pământului.
-Social media: veți fi omniprezenți, omniscienți și omnipotenți.


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu