Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

sâmbătă, 16 septembrie 2017

Domnilor, cât timp mai faceți experimente sociale pe noi?

Din buncărul imunității și al bunăstării, noxele emise de dumneavoastră și suportate de noi, cei de jos, nu se simt! Nasul dumneavoastră este prea fin, demnitatea nu vă lasă să vă aplecați asupra celor care v-au ales.
Ați păcălit pe cine ați păcălit și radiați de fericire. Pe naivii, și-n fundul Iadului de i-ați duce și tot nu și-ar pierde încrederea, dar cu noi, cei care mai avem conștiința trează, cum rămâne?
Poate de aceea vă gândiți să ocupați până la refuz timpul intelectualilor, să nu protesteze împotriva gazării sociale masive la care ne supuneți. Ați experimentat pe noi tăierea masivă de salarii și scumpirea excesivă a coșului zilnic. Am supraviețuit. Ați condamnat țăranul român să trăiască ani întregi cu pensii de un leu, deși mâinile sale sfinte v-au hrănit, fără să vă fie rușine!
 Să nu îndrăzniți să vă gândiți să ne tăiați salariile și pensiile de tot, nu de alta, dar nu veți mai avea alegători.
Câte inginerii financiare mai inventați să vă petreceți concedii în afară, în timp ce oamenii muncii nu-și permit o vacanță în România? Câte biruri, câte taxe să ne jupoaie în propria țară?
Sunteți gata să condamnați medicii și profesorii la locul de muncă. Aveți impresia că învățământul și sănătatea sunt domenii așa de ușoare?
Plini de idei în sensul peiorativ al cuvântului, le experimentați la nesfârșit pe noi. Ar trebui să vă treziți la realitate înainte de revolta cobailor sociali!!!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu