Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

luni, 4 septembrie 2017

IUBITO,

Iubito,

Ți-ai făcut șuvițe galbene, roșii, arămii și buzele de must ți-s pline! Miroși a mere coapte si a gutui, iar sfârcurile pline de miez îți ies ispititor de sub veșmântul de frunze.
Pletele multicolore îți ajung până călcâie, încât strai dacă n-ai avea, trupul abia ți s-ar ghici printre păduri pictate.
Zâmbești, iar dinții strălucitori de brumă pun aură de frumusețe pe chipu-ți diafan.
Ce femeie frumoasă și coaptă ești tu, Românie! Nu mă mai satur de tine! Nu credeam să descopăr atâta perfecțiune pe Pământ! Ți se ridică puțin poalele lungi ale câmpiei, iar Dunărea și Marea Neagră îți aștern osanale fluide de dantele la picioare, să calci cu tălpile ușoare...
Dunărea toamna devine de aur, în timp ce marea se scaldă-n sângele verii ucise de toamnă. Știi, aș porni cu cei dragi să-ți explorez frumusețea de la tălpile delicate, până în creștetul capului!
Ești așa de caldă și de bună, sinceră, naturală! Salbă de mănăstiri și de monumente porți, pași de eroi ce și-au dat viața ca să te apere se întretaie tainic pe pământurile tale, iar miturile ți le-ai împletit in cunună pe creștet. Turme de oi nevinovate izvorăsc la nesfârșit din munți, mânate cu iubire de păstori ce pe acestă gură de Rai primesc moartea în față ca niște bărbați adevărați, fără să se teamă știind că vor deveni parte din tine!
Știi, sunt sărac, dar toamna asta te voi peți. Voi veni la tine cu o mașină închiriată de la SIXT Rent a Car.
Vin sa te văd în costum popular din Maramureș cum zdrobești cu tălpile goale strugurii brumării să iasă mustul, vin să ascult chiuiturile feciorilor și fetelor tale pe văi! Să ascult doinele și clopotele, să nu rămână părticică din trupul tău frumos neexplorat de mine și de cei dragi, iubito!
În toamna asta îți vor veni pețitori străini, sute de mii de oameni să-ți soarbă frumusețea fiindcă proiectul #AlwaysYesToRomania încurajează toți oamenii din țară și din lume să vină la sânul tău! Pentru asta, SIXT Rent a Car le închiriază tuturor cele mai bune mașini!
Iubită, lasă-mă să adorm la sânul tău dulce și parfumat ascultând Miorița!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu