Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

vineri, 22 septembrie 2017

Investiți în amintirile voastre nupțiale!

Beverly Nichols spunea despre căsătorie că este:„o carte în care primul capitol e scris în poezie și celelalte în proză."
Ce văd mirii în ziua nunții?
El o vede pe ea veșnic tânără, frumoasă și aranjată, în niciun caz ciufulita, cu cearcăne și cu urme lăsate de fața de pernă pe obraz! Îi spune mereu cu glas dulce:„Iubi”, nu-i umblă în telefon și nu-l caută în buzunare.
Nu țipă la el că a uitat să ia pâine, miroase divin a parfum, chiar dacă mirosul sublim nu iese în poză și niciodată nu va mirosi  a ceapă sau a clor, deși trebuie să fie gospodină desăvârșită (Bine, acum crede că ea nu va găti și nu va freca podele, fiindcă este mireasa! Cum să pui o mireasă să spele vase și să dea cu aspiratorul???)...Uite de ce nu-și poate el ține mâinile acasă, deși atâta lume este cu ochii pe el și are nevoie de un fotograf nuntă care să-i imortalizeze iluzia că s-a însurat cu o divă care nu îmbătrânește, nu se îngrașă, nu cicălește și arată ca o vedetă de la Hollywood toată viața, cu toate că va munci cât zece să-i asigure lui confortul...
Ce vede ea?
Ochii lui ațintiți veșnic în decolteul și pe formele ei, fiindcă este orb la vederea altor femei. Ea nu va avea concurență! Numai să nu aibă obiceiul de a contrazice ca tată-su, să nu aștepte mereu să fie servit și mai ales să nu chelească sau să facă burta aceea dizgratioasă! (Ia, stai! Parcă nu este așa de suplu, iar în vârful capului...)Ce mai contează? A apucat să spună: „Da!” L-a luat cu posibilitatea de a avea chelie cu tot.
Iată de ce vrea ea să aibă cei mai buni fotografi nuntă de la OC Photography:
1) să vadă lumea ce frumoasă și tânără este ea
2) să-i demonstreze că îl iubește fiindcă l-a luat de soț chiar dacă s-a gândit că moștenește: burta, chelia și tendința de a cicăli
3) să se bucure peste ani că au avut o nuntă așa de frumoasă.
Ce văd nuntașii?
Un fotograf profesionist care face poze unde vor protagoniștii evenimentului. S-au fotografiat, domnule, la Palatul Brâncovenesc din Mogoșoaia, iar nepoții vor crede peste ani că a fost o moștenire de la mătușa Tamara, pe care au pierdut-o...Apoi au mers și la Palatul Ghica.
Ca un adevărat profesionist, le arăta pozele după ce erau făcute și le ștergea pe cele în care ea ieșea cu ochii închiși, el cu gura căscată, în fine, unul dintre ei se strâmba în spatele soacrei. Poate că nu a făcut-o cu intenție, dar dacă s-ar fi văzut!!! Așa că poezia fotografică a nunții vă este asigurată de OC Photography.
Chemați cu încredere profesioniștii de-aici fiindcă sau dovadă de discreție și de tact la imortalizat scene și nimic nu prețuiește mai mult ca poezia vieții și a fericirii!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu