Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

marți, 12 septembrie 2017

Yan Print încurajează artistul din noi

Fiecare om este un artist neînțeles sau un artist care are viziune, căruia-i stau ideile în gură sau în mână, dar nu și le poate exterioriza. Fiecare om dorește la un moment dat să fie o voce de părerile căruia să se țină cont, fiindcă ne place să fim în centru atenției sau să știm că gândurile noastre prind viață!
În plimbările noastre prin țară, rămânem uneori muți de uimire în fața unor peisaje și spunem: „Doamne, dacă aș fi avut talent la pictură, mi-ar fi plăcut să imortalizez acest tablou!”
Dar dacă ai găsi pictorul care vine lângă tine și spune:„Astăzi, îți stau la dipoziție, pictez după imaginația și voința ta! Tu spui și eu execut!”
Din fericire acești oameni talentați, profesioniști empatici desăvârșiți există reuniți sub denumirea Yan Print.
Ador margaretele din copilărie, pentru ținuta lor imperială, pentru că mi se păreau prințese printre florile de câmp!
În serile de iarnă, când viforul urlă nebun pe străzile satului meu, gerul taie viul până la os, iar gheața întinde poduri peste tot, un câmp plin cu maci si margarete înflorite și un cer fără pată pe care domnește soarele auriu, ne-ar încălzi pe toți. Un tapet estival ne-ar încălzi trupurile și sufletele și ne-ar aduce vara aproape, așa de aproape, încât am putea să o atingem cu mâna.
Și am putea să schimbăm tapetul în funcție de starea de spirit. În verile toride, putem alege peisaje răcoroase, hibernale. În perioadele nefaste din viața noastră, putem comanda pe site tapete personalizate optimiste.
Yan Print ne poate fi complice la realizarea multor surprize. De pildă putem comanda tapet cu poza in mărime naturală sau în mărimea unui perete a celui pe care-l sărbătorim, fără ca el să știe. Sau îi putem aștepta pe cei dragi, plecați să lucreze departe, de Crăciun cu un tapet care să reproducă o poză completă de familie, când toți eram copii la casa părintească și eram așa de fericiți!
Doamne, și la câte gesturi de recunoștință îi putem face părtași. De ziua mamei, ea, cea mai iubitoare ființă, să găsească un tapet în camera ei, cu un buchet de flori, sub care să scrie:"Dumnezeu nu a putut fi pretutindeni, aşa că a creat mamele!"
Yan Print este artistul care execută pentru dumneavoastră tricouri, căni personalizate, tablouri și tapete.
Nu lăsați imaginația și creativitatea să moară, când aveți ajutor artistico-profesionist!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu