Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

luni, 7 septembrie 2015

Ai noștri ca Stejarii





Ce cap de stejar trebuie să ai să poți ține la un chef cu prietenii la care faci o grămadă ordonată de bere de esență tare, bere Stejar.
Poți spune câte povești vânătorești vrei, poți lungi coada vulpii cu zeci de metrii, dar te înțelepțești, pe măsură ce bei.
Îți vine așa un gând la beție să ajungi la Londra? Nimic mai simplu. Nu trebuie să-ți vinzi pădurea de stejar pentru asta, ci este suficient să te declari fan bere Stejar la recesământul organizat aici: http://www.bereastejar.ro/fandeesentatare/major?_ref=.
Pentru bărbații adevărați care știu de ce beau bere Stejar, sponsorul a pus la bătaie 12 bilete la meciul Irlanda – România la rugby, care se va juca pe 27 septembrie la Londra, pe stadionul Wembley.
Este un privilegiu să participi direct la un Campionat  Mondial de Rugby, iar ai noștri ca stejarii evoluează pentru a opta oară consecutiv la această prestigioasă competiție.
Premiul este de esență tare deoarece include transportul și cazarea și îl poți câștiga completând un chestionar prin care demonstrezi că sportul bărbaților de esență tare nu are secrete pentru tine, participantule http://www.bereastejar.ro/fandeesentatare/chestionar! Dacă sorții vor fi de partea ta, vei vizita gratuit Londra!



 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu