Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

luni, 6 martie 2017

Cărțile de vizită, soarele afacerii tale...

Onestitatea și caracterul, cărți de vizită care nu se demodează în afaceri

Cine nu-și dorește un partener de afaceri onest, care să-și respecte promisiunile, chiar dacă pierde? În momentul în care s-au stabilit termenii contractului este imperios necesar ca aceștia să fie respectați de ambele părți, admițând faptul că una dintre ele s-a pripit și nu a analizat până la capăt consecințele economice ale acestuia.
„Dincolo era mai ieftin” nu are loc între partenerii maturi, deoarece poate fi completat de dictonul:„prea săraci ca să cumpărăm mărfuri ieftine”...
Se cade să fim preocupați de prosperitatea afacerii în care am investit material și spiritual și destul de înțelepți ca să demonstrăm onestitate, caracter și să investim în cărți de vizită elegante care să ne reprezinte!

Cărțile de vizită, soarele afacerii tale

De unde până unde? Simplu: în Europa primele cărți de vizită au apărut în timpul Regelui Soare, în secolul al XVII-lea, fiind alese cu infinită grijă deoarece îl reprezentau pe cel care le expedia, dar în cazul în care arătau deplorabil, conțineau ștersături, erau pătate sau avea mesaje dubioase și greșeli gramaticale puteau fi considerate afronturi. Importanța lor era așa de mare, încât, în epocă au provocat dueluri, de aceea cartea de vizită reprezintă soarele afacerii tale și trebuie să apelezi la profesioniști, pentru a nu da greș!
Nu aduce afrontul neglijenței celui căruia îi întinzi cartea ta de vizită, fiindcă în duelul concurenței vei ieși înfrânt! Adu-ți aminte că prima dată, cărțile de vizită, pardon, cărțile de întâlnire au venit în Europa pe Drumul Mătăsii! În China li se acorda maximă importanță, fiind caligafiate ore întregi și purtând titlul și numele celui care le oferea!
Tehnologia și-a pus amprentele și asupra cărților de vizită. Astăzi putem comanda: cărți de vizită dulci, transparente, tăiate cu laser și asamblate computerizat, dar cele de maximă eficiență vin de la URBAN PRINT fiindcă sunt realizate cu două ingrediente minunate: profesionalism și dragoste.

URBAN PRINT oferă cărți de vizită personalizate pentru orice afacere

Vrei o carte de vizită cu Făt-Frumos cu stea în frunte? Urban Print îți pune la dispoziție personalul de la machetare și vei putea avea ce dorești! Aici sunt adunate în același loc sute de modele, pentru zeci de profesii și de afaceri ordonate alfabetic.
Dacă nu ai găsit ceea ce vrei, alege și personalizează cărți de vizită vintage!

Cu Business Flowers02 blogul meu va înflori!

Îmi place să scriu onest, din suflet, cu miez. Am căutat o carte de vizită pentri bloggeri și nu am găsit, dar toate cărțile de vizită Business Flowers02 să vină la mine și le voi personaliza! După alegerea cartonului (ușor, mai greu, texturat, auriu, argintiu sau perlat) voi selecta o față pentru cartea mea de vizită sau opțiunea față-verso, colțurile rotunjite și datele de pe cartea de vizită.
Cititorule, nu uita: cărțile de vizită adevărate reprezintă soarele afacerii tale! Nu face din ele o ofensă care să te ducă la faliment!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu