Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

vineri, 31 martie 2017

IUBIREA SE SFÂRȘEȘTE ACOLO UNDE ÎNCEP ACUZAȚIILE ȘI REPROȘURILE...

Lucrul cel mai important este acela că nu poți să pierzi ceea ce nu ai avut vreodată sau ceea ce ți s-a părut că ai...Iubirea, un sentiment atât de nobil și de important, se piede și se confundă în mii de nuanțe. Din nefericire, de  forma sa adevărată, unii nu au parte întreaga viață sau sunt vrăjiți/orbiți de ea foarte puțin.
Iubirea ca și prietenia este duală și liber consimțită; ea nu există când numai unul se sacrifică și oferă, iar celălalt așteaptă să primească și să risipească.
În fața dragostei adevărate, oamenii au reacții diverse. Unii se sperie și fug, alții luptă din răsputeri să ucidă ceea ce este frumos și să degenereze în simțul posesie, gelozie, dependență, până se ajunge la ură, iar ura se stinge în indiferență și uitare...
Pot oamenii să-și păstreze intactă iubirea adevărată, să lupte pentru menținerea ei întreaga viață?
Da. Ruptura se produce acolo unde încep acuzațiile și reproșurile. Ca și minciuna, o acuzație generează alta, un reproș este urmat de un contraargument, discuția se prelungește la nesfârșit, iar deteriorarea sentimentului este ireversibilă. La borna acuzațiilor și reproșurilor începe lupta, iar cooperarea se termină. Încercările disperate de a prelungi o relație toxică se soldează cu multe răni, prea multe răni pentru ca iubirea să supraviețuiască...
Dacă doi oameni care se iubesc opresc la timp cutia acuzațiilor, etichetărilor și reproșurilor, au șanse să fie fericiți toată viața.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu