Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

vineri, 31 martie 2017

LaFemme.ro și culorile primăverii 2017

Dorul de verde

Nu-i așa că ți-e dor de verde, femeie, primăvară eternă? „Fată verde, cu părul pădure”, cu fire de iarbă-n privire, cu muguri de viață în suflet! Unde-ți poți tu alina dorul de verde, decât pe LaFemme.ro?
De-aici îți poți alege rochii de culoarea frunzelor și a florilor, haine țesute din lumina dragostei, cu firul eleganței, menite să sublinieze feminitatea și să reliefeze frumusețea.
Să foșnească rochii verzi pe trupul tău de zeiță!
De ce verde și nu albastru? Albastru este pe primul loc în topul culorilor preferate de către oameni. Fiindcă poți aduce vegetația între betoane, alungi depresia, anulezi stresul, calmezi privirile din jur și stimulezi creativitatea.
Poate tocmai de aceea când simți că viața te învinge, culcat pe sânul ierbii cauți alinare în căldura pământului! Ai nevoie de îmbrățișarea copacilor, de cunună și boltă de frunze!
Pentru o seară de primăvară, bluze elegante de seară. Umerii goi de fildeș să răsară crini rotunzi din materialul kaki, verdele răscopt la soare.
Femeie, niciodată să nu te plictisești de verde! Este forma de manifestare a vieții în garderoba ta!

Și-am zis verde de albastru, mă doare un cal măiastru

Cum să nu-ți fie sete de albastru, izvor infinit al vieții? Femeie, prospețime de apă curgătoare izvorâtă din munți, liră de râu la care cântă vântul pentru a potoli îngrijorările și supărările bărbatului...
Îmbracă-te-n albastru oriunde: acasă, la serviciu, la petreceri! Lasă frumusețea să curgă la poalele admirației celor care nu-și pot lua ochii de la tine! Zâmbește încrezătoare! Hainele de la La Femme te pun în valoare.

Să nu fii niciodată galbenă de invidie!

Ce ne-am face fără lumina soarelui și florile galbene care zâmbesc în grădină. Da, și galbenul este culoarea anului 2017! Să nu fii niciodată galbenă de invidie, dar să te-mbraci în galben să te asortezi cu florile de păpădie, cu cornii înfloriți și puii care abia ies din ou!
Gingașă ca floarile de piersic și de cais, te poți asorta și cu ele!
Draga mea, La Femme te-mbracă la fel de elegant, de colorat și de frumos cum se îmbracă primăvara!







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu