Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

vineri, 24 martie 2017

Prea tehnic pentru gustul meu, prea lucios pentru gustul lui...

Dragă Marius Călugăru,

Spui că împlinești doar zece ani, când vârsta ta biologică are la activ decenii, iar realizările tale virtuale valorează cât un secol! De ce faci asta? Dacă ai fi femeie, aș înțelege să-ți ascunzi vârsta...
Norocosule, îți stau la dispoziție toate jucăriile acelea pentru oameni mari de la Allview și ne faci să murim de invidie când le testezi. Ai la îndemână produse de calitate, poți să te joci lucrând și să lucrezi jucându-te.
 Adevărul este că nu ai stricat nimic în direct și noi te urmărim, chiar dacă nu suntem tehnici ca tine, din următoarele motive:
1) În general ești foarte priceput, pui piesele la locul lor, când este cazul și nu-ți rămâne „rest”.
2) Testezi numai produsele foarte bune.
3) Mânuiești gadget-uri cu precizie de chirurg
4) Când vrei, ai umor și se face primăvară din când în când cu câte o metaforă și la tine pe blog:  ”Smartphone Allview X4 Soul Style, un cadou de suflet pentru persoana ta de suflet”(De la Blogatu citire).
Cum să nu fie acest smartphone un cadou minunat  pentru persoana de suflet, când posedă funcția de înfrumusețare a feței?

5) Promovezi produsele relizând opere de artă. Pozele pe care le faci aparțin unui  artist veritabil, deși proclami tehnica în toate prezentările tale.
6) Respecți oamenii și lucrurile, prin urmare îți mai trimiți telefoanele în vacanță din când în când (Trimite unul și la mine, va respira aer curat și se va bucura de peisaj!)
Relația ta cu Alview este perfectă. Vă meritați reciproc, în sensul bun al cuvântului. Și ție îți aparține puțin trofeul European Android Partners primit de brand din partea Google ("Gogăl, Goagăl, Gagăl", cum spunea un clasic în viață) în cadrul Mobile World Congress.
Ce ai putea să faci mai mult? Să ne arăți cum se procedează când se blochează telefonul, să nu-l mai punem în congelator așteptând zile-ntregi să-și revină. Congelarea memoriei nu este o soluție.
Să strici și să repari în direct, să demontezi și să montezi din nou, ca în cazul în care din telefonul deștept de odinioară ne-au rămas câteva bucăți, să-l putem asambla.
Nu uita că uneori prea tehnic, prea lucios, prea literar pentru cineva înseamnă prea frumos!
Casă de piatră cu Allview și să ai mereu ce testa!
Cu respect,
E.S








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu