Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

sâmbătă, 19 noiembrie 2016

Cadouri de top în topul inimii


Îi iubesc și ei știu. Le sunt alături la bine și la rău, iar cadourile de la mine doresc mereu să le meargă la suflet, să fie fruntașe în topul inimii lor.

Între noi nu este loc de fătărnicie, monotonie și dezamăgire! Le-aș alege cadourile de la târgurile de Crăciun sau din magazine, dar nu vreau să le cumpăr produse de serie! Trebuie să fiu originală în alegerea cadourilor.
„Dau un regat pentru un cadou util și personalizat să-i uimesc pe cei dragi!”
Inspirația divină îmi oferă răspuns: „Le găsești la Top-Cadouri.ro! Parcă ar fi daruri magice din poveste. Ele umplu sufletele de bucurie: celui care oferă îi aduce mulțumirea că a putut dărui un furnizor de fericire celor dragi, celor care primesc infinită împlinire pentru că utilul este îmbinat cu frumosul și cu dragostea celui care dăruiește. Inimi și sentimente se întâlnesc aici și nu se mai despart niciodată. Darurile pentru femei, copii și bărbați realizează sudura spirituală care ține întreaga viață.”

Cadourile haioase nu se uită niciodată, de aceea ochelariștilor uituci din viața mea le voi alege un nas străin care să le  poarte ochelarii!
Suportul haios va spune: „Sunt aici!Nu-i veți mai uita niciodată pe nas și veți continua să-i căutați nebunește prin casă sau veți crede că i-ați uitat undeva!”
Pentru fumătorii din viața mea aleg un cadou care să le prelungească viața, chiar dacă nu va mai fi folosit: o scrumieră cu mesaj categoric. Sper ca darul meu să facă o minune și să-i determine să se lase de obiceiul nociv.
Mesajele sunt subtile, glumele bune, calitatea produselor excepțională. Didactica darurilor este la ea acasă pe Top-Cadouri.ro. 
O figurină Moș Crăciun cu baterie solară poate fi oferită și copiilor, dar și lui Moș Crăciun din viața mea.
Omului rece, care-și cenzurează sentimentele fiind tot timpul ursuz, îi putem comanda figurina cu baterie solară Om de zăpadă, în speranța că soarele îl va însufleți.
Cumpărați, cumpărați, cumpărați cadouri de top de la Top-Cadouri.ro și veți cuceri un imperiu de inimi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu