Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

marți, 15 noiembrie 2016

Joc de comori de Black Friday la StarShinerS.

Comorile există. Știu și le localizez cu ochii închiși. Ele sunt bine puse la păstrate pe StarShinerS.
Numai în basme există rochii cu broderie de argint sau țesute cu fir de aur. Condurii cu pietre nestemate în vârf sunt fascinanți doar pe tărâmul visului. În viața de zi cu zi avem nevoie de haine comode, care să ne asigure securitatea, nu să ne pună viața în pericol.

 Imaginați-vă câte buzunare nu ne-ar „croi” răufăcătorii pe corp, dacă hainele noastre ar fi din metale prețioase!
Pentru o femeie, hainele care o fac să se simtă bine în pielea ei,  rochiile care o slăbesc, salopetele care o întineresc, accesoriile care o fac irezistibilă reprezintă comori adevărate. Nu se numește slăbiciune, ci cochetărie tendința de a te plânge că nu ai cu ce te îmbrăca, deși dressingul este plin de îmbrăcăminte...
Toate comorile din lume dedicate femeilor se află la StarShinerS. Stau aici rânduite frumos rochii de ocazie și rochii brodate, haine tricotate, „haine cu forme”, nu pentru mărimi mari, cămăși, costume damă, geci, fuste, încălțăminte și paltoane...
Comori inaccesibile nu pentru că prețurile sunt exagerate, ci pentru că salariul este infim, iar facturile și întreținerea uriașe. Uriașii se urcă în spatele piticilor și atunci cum să mai ajungi la comori???

Între 18-20 Noiembrie și  25- 27 Noiembrie 2016, femeile și bărbații care trebuie să dovedească faptul că le iubesc au acces la comori, fiindcă de Black Friday strălucesc ieftinirile la StarShinerS, acestea fiind  între 20-70%,  la peste 10 000 de articole care vor fi livrate rapid din site.

Geaca Artista Waterproof Red

De când am văzut flăcările comorilor dansând la StarShinerS m-am străduit să aleg o valoare care să mă reprezinte.
Geaca Artista Waterproof Red mi-a furat inima. De la croiala elegantă, până la materialul discret strălucitor de sezon și la căptușeala din interior, am constatat că totul corespunde principiilor mele estetice și exigențelor.
 Astfel de Sărbătoarea Ieftinirilor, care este o dată pe an, îmi voi cumpăra cu suma de 329 lei titlul de Crăiasă a Zăpezilor.
 
Să participăm cât mai mulți împreună la Jocul  comorilor de Black Friday la StarShinerS.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu