Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

miercuri, 16 noiembrie 2016

GoodWine, târgul unde se vinde cea mai igienică și sănătoasă băutură

Curiozități despre vin

*Știați că Pasteur a considerat vinul cea mai igienică și sănătoasă dintre băuturi?
*Deși îl nedreptățim, considerându-l banal, vinul conține 1000 de substanțe, unele dintre acestea fiind deosebit de importante pentru organism.
*Este bine de știut că vinul este considerat simultan băutură și aliment, iar alături de pâine, miere și ulei simbolizează bogăția!
*În Sfânta Scriptură vinul și vița de vie apar de 500 de ori, atât în context pozitiv, cât și în circumstanțe negative.
*Una dintre minunile săvârșite de Iisus Hristos a fost de a preface apa în vin, de aceea vinul simbolizează sângele Său.

Evenimentul care are vinul ca vedetă

Vinul merită să fie vedetă fiindcă toate momentele marcante din viața omului stau sub semnul acestei băuturi magice.
La nașterea copilului cei apropiați cinstesc un pahar cu vin de bucurie că au adus pe lume o viață nouă, la botez se reunesc în fața aceleiași băuturi. Vinul este nelipsit de la nuntă, iar la pomeni și parastase el apare din nou îndulcind tristețea. Sărbătorile laice și cele religioase nu pot fi concepute fără o sticlă de vin!
România este o țară binecuvântată cu podgorii întinse și de calitate, cu oameni care știu face vinul, dar știu să-l și bea și să-l prețuiască.
Având în vedere că nu există momente cruciale din viața omului fără să curgă vinul în pocale, un eveniment care are vinul ca vedetă este necesar în țara noastră, iar el se desfășoară de 8 ani în București.
În 2016,  între 25 și 27 noiembrie la la Pavilionul C1 de la Romexpo va avea loc o nouă ediția a
Târgului de Vinuri GoodWine. Un număr mare de expozanți se vor întâlni și vor schimba păreri, își vor servi vizitatorii cu vinuri și gustări.

Trei motive ca să merg la GoodWine

Îmi vin în minte nenumărate motive pentru a merge la GoodWine, dar ca și în cazul peștișorului de aur trebuie să prezint trei dintre ele. Iată care sunt acestea:
1) Să mă împărtășesc cu cea mai sănătoasă și mai igienică băutură gratuit și să fiu un om informat. Să știu cum să asortez vinurile la mâncăruri, care sunt calitățile unui vin adevărat, cum se deosebește băutura naturală de cea contrafăcută.
2) Să colecționez povești despre vinuri, iar la momentul potrivit să destup dopul seriilor de colecție și cu ele să umplu paharele de cristal ale invitaților.
3) Să mă bucur pe deplin de solidaritatea umană realizată în jurul vinului.

Ne vedem la Romexpo între 25-27 noiembrie la un pahar de vin bun!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu