Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

miercuri, 2 august 2017

Conga.ro – comanzi cu incredere ochelari de soare 100% originali




Iti doresti o pereche de ochelari de soare de la branduri de renume, 100% originali, la preturi avantajoase?
Din magazinul online de optica Conga.ro poti comanda cu incredere produse autentice!Conga.ro colaboreaza direct cu producatorii si distribuitorii oficiali al celor mai renumite branduri de ochelari de soare, lentile de contact si rame de vedere, astfel ai garantia ca achizitionezi produse 100% autentice, de calitate.
In plus, fiecare pereche de ochelari de soare comandata de pe Conga.ro este livrata in toc cu laveta si beneficiaza decertificat de garantie (2 ani).
Pe Conga.ro poti comanda online ochelari de soare pentru femei, barbati si copii de la marci de renume: Polaroid, Ray Ban, Vogue, Diesel, Boss Orange, Calvin Klein, Carrera, Puma.

In plus, gasesti o selectie variata de culori si stiluri! Ochelari de soare Aviator, Wayfarer, Butterfly, Cat Eye, Clubmaster; ochelari de soare cu rama completa, rotunda, rectangulara, supradimensionata; ochelari de soare cu rama si lentile neutre sau viu colorate.

Multitudinea modelelor de ochelari de soare, reuseste sa insereze in mintea noastra un moment de confuzie, motiv pentru care Conga.ro iti explica ce ochelari de soare sa alegi in functie de forma fetei:
·         Persoanele care au fata rotunda, trebuie sa se indrepte catre o pereche de ochelari cu forme mai ascutite pentru a creea un aspect al fetei mai alungit si subtire.
·         Persoanele cu fata ovala sunt cele mai fericite si privilegiate atunci cand vine vorba de alegerea unei perechi de ochelari de soare. Excluzand tipurile de ochelari cu ramele groase, toate tipurile de ochelari se potrivesc perfect cu o forma ovala a fetei.
·         Persoanele care au maxilarul mai pronuntat sau barbia mai subtire pot opta linistite pentru o pereche de ochelari stil aviator.
Iti recomand sa arunci o privire pe oferta de ochelari de soare din magazinul online Conga.ro!

2 comentarii: