Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

luni, 18 septembrie 2017

Navitel Navigator Europa, copilotul tău prin lume!






-Bine ați venit la bordul mașinii! Puneți-vă centurile și relaxați-vă! Eu sunt copilotul Navitel Navogator Europa, vă ajut să nu vă rătăciți și să aveți o călătorie plăcută și liniștită. Mai întâi trebuie să vă spun că încrederea reciprocă este cheia succesului acestei călătorii. Nu mă priviți cu suspiciune! Sunt o aplicație superinteligentă!
-Tot eu. Domnule șofer, vă avertizez că în zona Piața Unirii este un blocaj de circa 10 minute, care se va dispersa după un sfert de oră. Ocoliți zona!
-Vă apelează prietenii cu care ați pornit la drum! Vorbiți dumneavostră sau comunic eu că ne aflăm deja pe autostradă, la kilometrul 75? Ei sunt cu 20 de kilometrii mai departe și vă așteaptă în parcare.
-Vă anunț că în vest în următoarele 12 ore este cod roșu de furtuni. Ocoliți ruta pentru mai multă siguranță. Pe marginea drumului sunt indicatoare și copaci care v-ar putea strica mașina și răni!
-Nu-mi place să vă cicălesc, dar dacă nu alimentați la locul de întâlnire cu prietenii, combustibilul va fi mai scump cu 25% și în plus riscați să rămâneți în pana aceea, știu cum se numește, dar nu vreau să spun că sunt o aplicație politicoasă!
-Mai ușor cu viteza fiindcă depistez un radar la 200 de metri distanță! Aveți grijă și la camerele din trafic! Cel mic să nu mai arunce ambalaje pe fereastră că am intrat în altă țară și poliția vine cu sirena pornită după noi. Ne facem de râs și luăm și amendă!
-Cartierul acesta este periculos din două motive, deci să încercăm ocolirea lui. Primul motiv: clădirile înalte au bulină roșie. Al doilea, răufăcătorii obișnuiesc să atace mașinile cu numere străine!
-Sper că nu v-ați supărat pe mine că nu mi-a tăcut gura tot drumul, dar suntem aproape de destinație. Prima la dreapta, a doua la stânga și se vede deja hotelul. Eu sunt valabilă în țările: Austria, Albania, Andorra, Belarus, Belgia, Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Croația, Cipru, Republica cehă, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franța, Germania, Gibraltar, Grecia, Ungaria, Islanda, Insula Man, Italia, Letonia, Liechtenstein, Lituania, Luxemburg, Macedonia, Malta, Moldova, Monaco, Muntenegru, Olanda, Norvegia, Polonia, Portugalia, România, San Marino, Serbia, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Elveția, Ucraina, Marea Britanie, Vatican pe smartphone, iPad sau tabletă. Pot calcula și cele mai scurte rute și vă pot arăta și cele mai interesante și frumoase trasee, dacă doriți să mă consultați.
-Jos centurile și vă mulțumesc pentru cooperare!Odihnă plăcută la hotel! Nu uitați să vă luați valorile și să încuiați ușile la mașină!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu