Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

vineri, 19 mai 2017

SavElectro ne învață să prețuim lumina

 

Un trecut întunecat

Becurile își au povestea lor care începe cu „a fost odată”... A fost odată ca niciodată un timp în care oamenii își făceau toate treburile ziua, iar când se însera intrau în peșterile lor, așezau pieile de urși sau de căprioare pe paturile de piatră, ațâțau focul din mijlocul încăperii și își spuneau povești unii altora sau cântau împreună până adormeau.
Primul inventator, primul corp de iluminat, revelație divină: torța. De-acum oamenii mergeau mândrii prin întuneric cu prima lampă portabilă. Scotea ea fum și ustura ochii, dar lumina. Alt inventator și prima îmbunătățire: flacăra să fie închisă, fumul să nu mai iasă în încăpere, iar lumina să fie protejată și să nu se mai stingă din cauza vântului sau a șocurilor. Așa a apărut felinarul. În peșterile din Franța au fost descoperite felinare din coarne de animale, scoici, roci, iar sumerienii le făceau din alabastru.
Au fost și inventatori sadici: puneau fitilul direct pe păsări sau animale uleioase, dar și alții eficienți: strângeau licuricii și îi puneau în peșteri ca luminători naturali, numai că de frică și nefiind în mediul lor, aceștia nu dădeau randamentul dorit. A venit rândul lămpilor cu gaz, iar când combustibilul era foarte scump, se bucurau de lumină numai cei bogați și nobili...

SavElectro și triumful luminii

Omul a pășit timid în întuneric: cu torțe, felinar, licurici și lămpi cu gaz, apoi a devenit din ce în ce mai îndrăzneț, sfidând întunericul la distanțe de sute sau zeci de ani cu primul bec, apoi cu neonul, cu becul fluorescent, led-ul și lămpa solară. La torțe nu ne mai putem întoarce. Uneori, însă, nu mă pot abține și aduc licurici în camera mea, dar conștientă că-i stresez, îi eliberez printre flori de câmp și fire de iarbă...
SavElectro este cel mai aprovizionat magazin cu corpuri de iluminat. Ar putea fi considerat un Muzeu al becurilor, fiindcă aici se găsesc corpuri de iluminat pe colecții: becuri vintage, becuri moderne sau clasice.
Bec Edison este cel mai prețios cadou de Ziua Copilului. Filamentele incandescente par din aur sau foc fluid, astfel că lumina devine vie, iar copilul va crede ca este prinț în palatul iubirii părintești. El nu știe că un astfel de bec înseamnă reducerea consumului de energie și costă foarte puțin, dar va fi sedus de lumina caldă, magică. Sub formă de flacără sau glob, becul Edison asigură un ambient de poveste la un preț minuscul.
Cu becuri Edison decorăm de Crăciun casele, dar și cafenelele, barurile și magazinele.

Lumina lor ne încălzește casele și sufletele. Crinii de pe geamuri devin astfel de aur, iar zăpada galbenă luminează și încălzește și ea.
 Becul Edison este mărțișorul care vestește primăvara, cadoul oferit mamei, broșa din dormitorul soției. Este semn de mare prețuire să aduci cuiva soarele în casă noaptea și să împletești pletele întunecate ale nopții cu razele sale blonde. Opt modele de becuri vintage Edison așteaptă cuminți în magazin să ne fascineze nopțile și să devină punctele de atracție ale locuințelor, prețurile lor fiind cuprinse între 14-29, 99 lei.

Magazinul SavElectro se recomandă prin ofertele sale

1) SavElectro are oferte speciale pentru clienții speciali. Există produse care au reduceri de 20-28%.
2) Clienții fideli primesc vouchere cadou pe care le pot folosi la luminarea casei și vieții lor.
3) Livrarea produselor se face prompt, în 24-48 de ore de la plasarea comenzii.
4) La comenzi de peste 250 de lei, livrarea este gratuită.
5) Personalul este deschis oricărei propuneri și solicitări.
6) Se respectă dreptul la retur. Prin completarea formularului, clientul nemulțumit va fi contactat în trei zile prin e-mail sau telefonic și va primi instrucțiunile de retur.
7) Becurile din magazin nu sunt comune, locuințele și camerele se pot personaliza cu ajutorul acestora.
8) De aici se poate cumpăra cea mai ieftină și cea mai caldă lumină din lume.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu