Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

marți, 30 mai 2017

Sexul care urmează firesc iubirii, formă superlativă de comunicare între femeie și bărbat

Aveam nevoie de campania asta! Aveam nevoie de campania asta, chiar dacă ne este greu să recunoaștem sau să expunem adevăruri! Sunt atât de multe exemple negative, încât nu știu de unde să încep...

Vânătorii de femei singure de pe rețelele de socializare.

Ca-n filmul Zorba Grecu, bărbații miros de departe o femeie singură. Chiar dacă ea este prezentă pe rețelele de socializare din rațiuni publicitare, ei plusează. Răspunzi unui mesaj din politețe, te faci că nu înțelegi avansurile  monstruoase ale celui de-al doilea, până când te trezești cu poza în care psihopatul îți atară bărbăția în direct, convins că te cucerește...Îl blochezi, dar gestul lui te doare. Te doare limbajul vulgar al unui om care vede ce profesie ai, cu ce te ocupi și ți se adresează licențios sau îți cere poze în ipostaze intime.
Violul virtual există și mi-ar plăcea să apară un sexolog Bucuresti care să-l prevină.
Mulți dintre bărbații care agasează femei care vor să socializeze, să distribuie lucruri de valoare pe pagina profilului ce le aparține, sunt hărțuite de bărbați care au nevoie de consiliere sexuală!

Violatorul legal

Dacă în mediul virtual  elimini din lista prietenilor și blochezi deviantul sexual, în familie este mai greu, mai ales după ce apar copiii. Există soți care consideră că sunt stăpâni pe partenerele lor și prin urmare, acestea nu trebuie să-i refuze niciodată, iar la nevoie le pot rupe hainele și învineți ochii fiindcă nu sunt disponibilă...
Sexul consimțit, rodul iubirii dintre un bărbat și o femeie, reprezintă forma superlativă de comunicare dintre femeie și bărbat. El trebuie să fie o încununare a așteptărilor celor doi protagoniști, fiindcă precede actul procreației, iar copiii, să nu uităm, sunt cele mai minunate daruri divine.
A iniția în sexologie înseamnă a oferi cuplului soluții concrete pentru o viață de familie fericită.
Frustrările sexuale ale părinților, dacă nu duc la despărțire, se răsfrâng dureros asupra copiilor. Un sexolog bun știe să demonstreze aceste aspecte foarte interesante în familie. Mama țipă la tata fiindcă o abuzează sexual sau o neglijează, iar copiii sunt la mijlocul acestei lupte.
Tata o suspectează pe mama ca fiind imorală, folosind același copil pe post de minge. Există și familii în care, din păcate, părinții consumă alcool și întrețin raporturi sexuale în fața copiilor.

Nevoia de sexolog

Adesea persoanele din cuplu își fac publice problemele și atrag de partea lor părinții, cunoscuții și prietenii. După ce ajung la o rezolvare/acceptare a problemei, confidenții devin cei mai mari dușmani fiindcă și-au spus deschis punctul de vedere. Un sexolog este străin de cei doi, neimplicat emoțional și are pregătirea științifică necesară pentru a interveni.
În plus, el este obligat să păstreze secretul profesional, în timp ce apropiații vor râde și populariza problemele din dormitor, „la moară și la târg”.
Sexologul discută cu fiecre în parte, fără să paseze sentimentul vinovației pe umerii unuia sau altuia. Acesta știe să abordeze complex problema: medical, psihologic și social.
Terapia de cuplu poate depăși prin consiliere profesionistă:
-disfuncții sexuale grave
-evitarea bolilor cu transmitere sexualăâ
-forțarea partenerului la lucruri care nu-i plac
-violența sexuală
-dependențe sexuale
-devianțe sexuale
-neglijarea propriei persoane, care determină degradarea atracție sexuale în repulsie.
Sexul folosit ca formă de șantaj măsoară într-un anumit fel degradarea umană.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu