Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

vineri, 16 iunie 2017

Pilula de economisit timp si de hrănit sănătos

Dacă în comunism pilulele anticoncepționale erau vândute la prețul gramului de aur, de secole întregi oamenii au visat să descopere: pastila care ține de sete, pilula de economisit timp și de hrănit sănătos.
Când am descoperit ideea în Micul prinț mi s-a părut o utopie. Urmărind evoluția omenirii în timp, realizăm că se consumă cel mai mult timp cu procurarea și prepararea hranei.
Pescuitul, vănătoarea, cultivarea legumelor, culegerea fructelor sunt activități care iau mult timp. Cândva omul vâna cu săgeți din lemn și cultiva cu sape de piatră. Bărbații grupului social din care făcea parte erau plecați la vânătoare cu zilele. Se-ntorceau istoviți, dar fericiți, strigând triumfător ca-n Moartea căprioarei: „Avem carne! Avem carne!”
2 iulie, 2002, România. Un grup de tineri conaționali inventează suplimentele alimentare 100% naturale din cele mai hrănitoare și benefice plante din țară. Ei au găsit formula magică: fără coloranți, fără conservanți, dar și planta în care se află o întreagă farmacie și toate substanțele hrănitoare din lume!
Așa, la Brașov, apare prima fabrică din lume unde se produce pilula de economisit timp și de hrănire sănătoasă a tuturor românilor care doresc să o cumpere.
Cum se economisește timp? Simplu. Nu te mai duci la piață după legume, fructe, carne și pește, ci ai toate alimentele de care ai nevoie în suplimente alimentare produse de Dacia Plant.
Nu mai pui oalele la fiert să te coci vara la bucătărie și să aștepți până totul este gata, nici măcar nu mai pui tacâmurile pe masă și nu mai torni conținutul vaselor mari în farfurie. Adio tocat legume și spălat vase!
Un flacon de calm, comprimate de detoxifiere, pilula anti-îmbătrânire, antivomitive, tratamentul minune care ține departe alergiile, antibioticul natural, panaceul care calmeazătoate durerile și produsul care asigură 100% fertilitatea și potența se fabrică și se găsesc în România.

Revoluționarea industriei alimentare și farmaceutice în mod festiv

Pe 2 iulie, 2017 sărbătorim 15 ani de la revoluționarea industriei alimentare si farmaceutice la Brașov, România.
La acestă dată, în  Piața Sfatului va avea loc un concert memorabil cu Phoenix și alți artiști valoroși.
Fata verde cu parul padure
Fata verde cu parul padure
Simti cu privirea lor vrea sa te fure

Refren:
http://Versuri.ro/w/tw5
Noaptea-n ei tese ie
Zburatorii ca sa vie
Noaptea-n ei tese ie
Nimeni urma sa le-o stie


„Fată verde cu părul pădure
Fată verde cu părul pădure
Simți cu privirea lor vrea să te fure” va răsuna mirific peste colinele Brașovului în cistea celor care au adunat din plantele țării leacuri pentru toate bolile și durerile!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu