Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

luni, 17 august 2015

Cu lenjeriile de pat Outlet, cum îți așterni, așa dormi!

O lenjerie bună și frumoasă sporește calitatea somnului. Materialul de calitate, desenul și culorile elegante ale imprimeurilor ne trimit repede în lumea viselor. Numai aici: http://www.lenjeriipat-outlet.ro/ putem alege peste 400 de modele de lenjerii de pat în oferta 1+1 Gratis.
Cu cu click putem aduce grădinile verii în așternut.
Cui îi place acest model, ar trebui să se grăbească, deoarece mai sunt pe stoc 6 produse. Prețul outlet este de 159 lei, iar superpromoția 99 de lei. Lenjeria de pat http://www.lenjeriipat-outlet.ro/  se compune din: două cearceafuri: unul de pat și unul pentru pilotă și două fețe de pernă.
Lenjeriile de pat 3 D Allegria sunt mult mai avantajoase fiindcă există produse însemnate cu 1+1 gratis, adică se pot alege două produse achitându-se doar prețul celui mai mare: http://www.lenjeriipat-outlet.ro/www-lenjeriipat-outlet-ro/eshop/78-1-Lenjerii-3D-Alegria-1-1-GRATIS.
Pentru camera băieților aș alege o lenjerie cu mașini, cum este cea din imagine:
cu atât mai mult, cu cât produsul este garantat 100% că nu intră la apă și culorile nu ies la spălat. Pentru ca regele dormitorului să fie perfect, în timpul zilei l-aș acoperi cu această cuvertură matlasată: http://www.lenjeriipat-outlet.ro/www-lenjeriipat-outlet-ro/eshop/74-1-CUVERTURI-1-1-GRATIS/0/5/3967-Cuvertura-matlasata-3D-CJ06
Bloggerii pot participa la campania de pe http://www.blogawards.ro/campania-lenjerii-outlet/ și vor câștiga în mod garantat un premiu. Nu aș fi aflat de campanie, dacă o colegă cu suflet de aur nu ar fi postat anunțul pe Facebook, prin generozitatea ei, a împărțit cu noi vestea cea bună și îi mulțumesc din suflet, așa că am preluat leapșa de la Ana Gabriela  http://anagabriela93.blogspot.ro/  și o predau oricui dorește să se înscrie.



 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu