Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

vineri, 21 august 2015

Pescaturismul sau cum să te regășești pe tine în sânul naturii

În mijlocul betoanelor, în fața atâtor ecrane mari și mici, cu zeci de sarcini pe cap ne-am înstrăinat de natură și de noi înșine. Ne biciuim corpurile și sitemul nervos cu cafea și băuturi energizante, ne expunem radiațiilor și ne încețoșăm privirile. Tocmai de aceea în vremea vacanțelor ar trebui să ne abandonăm tabletele, telefoanele, laptopul și să petrecem mult timp în compania celor dragi și în sânul naturii. Să învățăm să ne prindem singuri cel mai bun pește din lume și să-l gătim, http://ecodeltadunarii.ro/ făcând pescaturism în Delta Dunării. În imperiul de ape, înconjurați de pescăruși, rațe și gâște sălbatice și de trestii pletoase ne putem cultiva răbdarea pe care am pierdut-o în mijlocul metropolelor zgomotoase unde suntem în război cu secundele vieții noastre. Să petrecem o zi într-un sat de pescari, alături de cei mai buni și mai încercați oameni ai țării. Ei pleacă după hrana noastră și a familiilor lor chiar și pe vreme de furtună riscând să nu se mai întoarcă. Trei ore în bărci elegante, însoțiți de oamenii locului, alunecând pe mătasea verde a apei imprimată cu desenul nuferilor! Din luna mai până în luna octombrie putem rezerva un loc în această escapadă a regăsirii personale și a contopirii noastre cu natura! http://pescaturism.ecodeltadunarii.ro. /rezervari-RO-4.html
Pentru 150 de roni vom face rezerve de povești pescărești pentru toată viața. Pescaturismul a fost introdus recent în România, iar pe tricoul practicantului acestei activități sportive și culturale aș scrie:” Povești de adormit peștii...”
Pentru punerea în valoare a celui mai nou pământ din România, în perioada 28 – 30 august are loc la Tulcea Rowmania Fest – Festivalul Internaţional al Bărcilor cu Vâsle http://ecodeltadunarii.ro/.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu