Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

sâmbătă, 9 aprilie 2016

Haideți la târgul unde se vinde o copilărie fermecată!

Copiii, prinții moștenitori ai familiilor noastre și ai țării, au nevoie de o copilărie fericită, de ctitorirea unui Rai pe pământ de dragul lor!
Avem îngeri în cer și copii pe pământ, iar când îi strângem la piept, îmbrățișăm prin ei promisiunea de tinerețe fără bătrânețe și viață fără de moarte...Este atât de greu să fii părinte astăzi fiindcă nu știi cum să-ți hrănești pruncul, cum să-l educi frumos și eficient (și pentru el, nu numai pentru societate), cum să-i oferi tot ce este mai bun și să-l ferești de maladiile care se înmulțesc și devin mai feroce!
Pentru că iubesc copiii, iar profesia mea este dedicată lor și fiindcă înțeleg dificila misiune a părinților de a-i pregăti pentru viață, vă invit la un târg de unde se poate cumpăra o copilărie fericită!
Hello Baby EXPO  se desfășoară începând cu data de 22 Aprilie 2016 la Centrul Multifunctional din Craiova, între orele 10:00 si 18:00, ultima zi a fericitului eveniment fiind 24 aprilie, 2016.
De la consilierea părinților, la diferite servicii estetice și artistice pentru copii, până la peștișorul de aur care îndeplinește toate dorințele micuților legate de cadouri și cumpărături și până la savuroase momente de distracție oferite deopotrivă copiilor și părinților, târgul demonstrează o aprovizionare perfectă, atât din punct de vedere material, cât și al resurselor umane implicate în organizarea evenimentului.
Cristian Conea Photography realizează povestea copilăriei fericite în imagini, de aceea apelați cu încredere la o ședință foto de primăvară, că doar copiii noștri reprezintă primăvara vieții!
Jucăriile din lemn ne aduc aminte de propria copilărie, de bunicii iubitori care nu aveau bani, dar ciopleau cu multă iubire lemnul pentru a ne face un căluț, o mașină, o păpușă sau o bicicletă. Gospodinele în devenire își pot face cadou o bucătărie din lemn dotată cu tot ceea ce este necesar.
De dragul copiilor și pentru a nu umple apartamentul de jucării, producătorii de la Bebeti închiriază produsele pentru sume modice câteva zile. Există și o expoziție cu dulciuri, acadele multicolore, cozonaci pufoși, Cupcakes, dar și oferte de candy-bar pentru ziua de naștere sau diferite evenimente din viața copiilor!
Niciunde ca în Zao Park copilăria nu este la ea acasă! Cel mic se poate simți punctul de atracție al serii, pe scena care-l așteaptă să evolueze și datorită atenției care i se acordă de la recepție, există de asemenea o zonă pentru cu statii playstation, coș de baschet si alte puncte de interes.
Aici părinții pot lua masa alături de copii, dacă foamea le taie apetitul de joacă.
Părinți din Craiova și din toată România, luați-vă copiii de mânuțe și intrați împreună pe poarta Raiului, la Craiova! Chiar dacă un timp buzunarele rămân goale, sufletul vostru și al prinților moștenitori va da pe din afară de fericire!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu