Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

sâmbătă, 9 aprilie 2016

O imprimantă de făcut bani

Abia apăruseră imprimantele în România, când un elev de la clasa de seral la care eram dirigintă a venit la școală cu un ochi vânăt, după ce lipsise o săptămână.
Deși vârstele elevilor pe care-i organizam și de care aveam grijă erau cuprinse între 16-34 de ani, T. se purta ca un copil. A venit cu o minge în clasă și când  o doamna profesoară în vârstă, o colegă distinsă scria la tablă, el i-a aruncat-o în cap. Ochelarii doamnei au sărit de pe nas și s-au făcut țăndări, el s-a ales cu nota scăzută la purtare.
-Copilul etern al clasei, doamna dirigintă, mă încurajau colegii mai în vârstă care-l mustrau și aveau grijă de el în lipsa mea!
Cu ochiul vânăt, copilul etern s-a apropiat de catedră și mi-a pus pe masă un teanc de bancnote trase la o imprimantă color.
-Un cadou simbolic pentru dumneavoastră fiindcă ne sunteți ca o mamă, a spus!
Ceilalți au izbucnit în râs.
Am făcut ochii mari. Eram mirată de reacția clasei. Întotdeauna am apreciat darurile lor, chiar și o felicitare desenată pe un carton sau un bilețel scris cu greșeli, dar în care se afla o dovadă de iubire și de apreciere...
-Doamna, știți de ce are ochiul vânăt și de ce râdem în hohote? Deșteptul ăsta a tras la imprimantă un munte de bani! A decupat bancnotele, le-a așezat într-un diplomat și când vedea fete frumoase pe peronul Gării de Sus din Ploiești, deschidea geanta ca tipele să vadă cât este de bogat! Ostentativ lua un teanc de bani și îi dădea pe barbă. Lumea se uita mirată după el, până la apariția patrulei. Când au văzut polițiștii bănetul s-au gândit că a încercat să pună în circulație bancnotele false, l-au luat la secție și i-au tras o bătaie soră cu moartea până a recunoscut că este prost, nu infractor! Aveți grijă să nu umblați cu acești bani în mână să nu pățiți la fel!
Mi-am amintit pățania lui T, care acum este tată infantil de copii, văzând oferta tentantă a celor de la Canon.
În sfârșit o imprimantă care scoate bani în mod legal, iar poliția nu te mai bate în secția feroviară considerându-te infractor! Trei ani garanție pentru fiecare imprimantă și o parte din bani dați înapoi, iată o ofertă deosebit de tentantă!
Iată câți bani produce fiecare imprimantă în parte:

Produs
Cashback
MAXIFY MB2050
90RON
MAXIFY MB2350
90RON
MAXIFY MB5050
140RON
MAXIFY MB5350
230RON
MAXIFY iB4050
90RON
i-SENSYS LBP6230dw
 50RON
i-SENSYS LB7100Cn
 180RON
i-SENSYS LBP7110Cw
180RON
i-SENSYS MF212W
 50RON
i-SENSYS MF216n
 50RON
i-SENSYS MF217w
50RON
i-SENSYS MF226dn
230RON
i-SENSYS MF229dw
230RON
i-SENSYS MF6140dn
 270RON
i-SENSYS MF6180dn
 270RON
i-SENSYS MF623Cn
90RON
i-SENSYS MF628Cw
 90RON
i-SENSYS MF724Cdw
 140RON
i-SENSYS MF728Cdw
140RON
i-SENSYS MF729Cx
 140RON
(Informație preluată de pe http://www.canon.ro/officewarrantypromotion/)
Evident că o voi alege pe cea care fabrică mai mulți bani i-SENSYS MF623Cn.
 Această multifuncțională de birou are nenumărate beneficii dincolo de aspectul cel mai important: face bani prin simpla achiziționare. Cu ajutorul ei documentele pot fi scanate, imprimate și partajate de oriunde cu un consum redus de energie.
În amintirea bătăii luate de fostul meu elev, am păstrat dovada naivității sale, dar ca să nu-l fac să se simtă rău, nu i-o voi arăta, ci îi voi prezenta imprimanta care te ajută să faci bani legal!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu