Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

sâmbătă, 6 august 2016

În căutarea istoriei, cu mașina timpului...

Una câte una se scutură frunzele zilelor verii din copacul timpului. Tortul vacanței este pe sfârșite, ba chiar îi simți gustul ușor alterat, fiindcă turul timpului este nemilos: zi, noapte, copilărie, adolescență, maturitate, iarna vieții...
Cum să învingi mecanismul infernal al propriei destrămări? Cu un  bilet autocar Romania Anglia prin Viotur.
Să te urci în mașina tinpului în căutarea istoriei, apoi să explorezi viitorul, să nu mai rămână un colț din Europa nestrăbătut de tine!
Mașina timpului este la îndemâna tuturor. Rezervările telefonice se fac la: 0749 990 967  și  0767 618 079 .
Anglia merită să fie vizitată pentru că în capsula timpului s-au conservat miturile iubirilor care continuă în cer, biruind dincolo de mormânt. Aici au văzut lumina zilei Tristan și Isolda, Romeo și Julieta. Partenerii au decis singuri că viața fără celălalt nu are preț și nu au putut continua drumul vieții.
În Turnul Londrei „trăiesc” fantome de peste 100 de ani și nu este așa că avem nevoie să știm cum putem deveni spirite rătăcitoare și ce simte o entitate care nu-și găsește locul niciunde și nicicând?


Uciși pentru a li se lua tronul, în 1483, Edward al V-lea, în vârstă de 12 ani, şi Richard, Duce de York, în vârstă de 10 ani au fost văzuți de către paznici  balansându-se pe metereze și dispărând în noapte ținându-se de mână. Erau îmbrăcați în cămăși de noapte. Abia în 1674 au fost descoperite rămășițele lor având parte de o târzie înhumare princiară.

Tot acolo bântuie și nefericita  Anne Boleyn, una dintre soțiile lui Henric al VIII-lea, care în loc să fie consolată de soț că bebelușul I s-a născut mort, a fost acuzată de infidelitate și decapitată.  Fosta regină apare fără cap în locul unde a avut loc execuția…
Germania păstrează încă zidul muzeu care a despărțit frații și care a făcut multe victime,urmele holocaustului și locul unde a văzut lumina zilei unul dintre cei mai sângeroși dictatori: Hitler. Cu transport persoane Germania cu Viotur ajungem pe tărâmul uneia dintre protagonistele celui de-al Doilea Război Mondial. 
În Franța vom asista la arderea pe rug a Ioanei d'Arc și vom retrăi frustrările și restaurarea adevărului sub semnătura Contelui de Monte-Cristo. Și vikingii ne așteaptă cu coifurile lor cu coarne și cu cornul de bou plin cu băutură.
 Biletul de autocar spre Anglia costă între 80-100 de lire, iar spre Germania 110-120 de euro.
Mic dicționar al orașelor din România de unde se face îmbarcarea în mașina timpului:
A
Arad
Aiud 
Alba Iulia 

B  

Bacău
Botoșani
Bistrița
Baia MARE
Buzău
Beclean
Brașov
Botoșani
Brăila
Bârlad
București
C
Comănești
Cluj Napoca
Craiova
Dorohoi
D
Deva
F
Făgăraș
Fălticeni
Filiiași
Focșani

Galați
Gura Humorului 
H
Hârlău .
Mașina timpului mai oferă: o masă caldă la restaurant, o călătorie plăcută în deplină securitate, deoarece autocarele sunt ultramoderne, iar șoferii experimentați, reduceri substanțiale pentru grupurile de persoane, transportul gratuit al unui bagaj de 45 de kilograme.
Îmbarcați-vă în mașina timpului spre Europa și nu veți regreta!
Plecări microbuz Germania cu Viotur înseamnă explorarea istoriei fraților despărțiți printr-un zid și actul drept al dărâmării acestuia.


























Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu