Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

sâmbătă, 18 februarie 2017

Mărțișoare originale de la Dwyn Shop

O iubire fără margini într-un mărțișor

Nu-i așa, dragul meu, că ai merge la capătul lumii, ai colinda toate continentele și ai călca pe nori numai să-i găsești un mărțișor original? Unde este simbolul fără pereche al primăverii, pe care nu i l-a oferit fostul, pe care nu va pune ochii șeful și pe care nu-l va primi de la colegii de birou? Darul tău trebuie să fie aparte, așa cum este iubirea voastră! Dovedește-i că pentru tine trupu-i de zeiță (poate fi ea și mai plinuță) este tot ce contează!
Când se plânge că fixativul nu mai este ce-a fost, ia aminte! Când aruncă nervoasă spumă de păr ineficientă la coș, nu-i reproșa că pune-n tomberon bancnotele tale sau ale ei (dacă este angajată), ci remediază problema pentru liniștea din casa ta! Fii și tu diplomat! Nu-i mai spune că „a lins-o vaca pe cap” când se afișează cu părul drept, dar nici că „este creață ca o oiță” când și-a făcut permanentul acela de bunicuță, ci cumpără-i produse pentru îngrijire personală de la DWYN!

Pune-i șnur ondulatorului de păr performant!

În loc să râzi de eforturile ei ca părul să arate trăsnet pentru tine și să te îngrijorezi de posibilitatea de a rămâne fără el (fixativ de proastă calitate+ permanent+vopsea+ tapat intens+praful care se așază peste căpiță), mai bine cumpără cel mai performant produs al subcategoriei ondulatoare păr și pregătește-te să-i pui șnur ca să i-l oferi de 1 Martie!
Să știi că nu este cum gândești tu acum: „fiecare cu părul lui.” Părul ei, omule, este cartea ta de vizită!
Dacă apare ciufulită la o petrecere, „ai fost orb când te-ai însurat”, „ești un sărac lipit, fără bani de coafor sau ondulator”. Să te ferească sfântul să chelească! Vei avea parte de comentarii și mai acide:„nu mai are păr pe cap, sărmana, de cât de rău o duce cu ăsta!”, „nu are și el, dragă, bani să-i pună extensii (asta în cazul cel mai fericit, în care părul este doar rar), să-i cumpere o perucă sau să-i facă transplant sau chelios la chelios trage?”

Înlocuiește cuiul înroșit în foc cu Ondulator automat BaByliss Curl Secret C1101E!

Când era bunica ta fată, își încrețea părul cu un cui înroșit în foc. Părul sfârâia, iar după ce buclele se lăsau, vârfurile erau compromise. Apoi văzând tragedia, dar perseverând în respectarea principiului „suferă baba la frumusețe” și-a pus părul pe bigudiuri sau moațe. A fost deajuns să vină logodnicul neanunțat și să o vadă cu bigudiurile și dus a fost...Nu a fost nici măcar bărbat să-i spună că nunta nu va mai avea loc!
De ce să-i oferi un Ondulator automat BaByliss Curl Secret C1101E?
În primul rând, pentru că vei economisi banii de la coafor! Știi cum este, fata ta nu se poate  limita la tarif, ci dă un bacșiș consistent să nu fie trasă de păr și să nu o facă uitată cu capul în cască până i se coace creierul.
În altă ordine de idei, vei avea mereu la braț un fotomodel, o divă. Buclele  vor fi proaspete, părul strălucitor și catifelat. Un alt motiv este acela că se va coafa sub ochii tăi, nu va sta cu orele la bârfă cu amicele prin oraș motivând că a fost coadă la salon! În plus va aprecia mărțișorul prevăzut cu motor digital și cu elemente ceramice care asigură rapiditatea procesului și durabilitatea lui și faptul că nu i se va arde sau smulge un fir de păr de pe cap!
Temperatura poate fi selectată în funcție de tipul de păr: norocoasa cu păr de cal va proceda ca atare, în timp ce posesoarea unui păr moale și subțire îl va menaja din setări.
Cu o investiție de 325 de lei îți aduci salonul de înfrumusețare acasă: (adică o vei avea sub ochi, iar dacă-ți place să auzi cum și despre ce vorbesc femeile, îți cauți un loc de observație și ai distracția la domiciliu). Cu el buclele ies pe bandă rulantă în 8, 10 sau 12 secunde.
Ondulatorul este garantat 2 ani, inițial a costat 599 de lei, dar Dwyn Shop s-a gândit ca în primăvara lui 2017 să ofere un mărțișor tuturor femeilor din România.
 





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu