Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

duminică, 5 februarie 2017

Te iubesc, Flori de Lux!

14 februarie, ziua în care celebrăm iubirea se-apropie. În curând florăria care m-a ajutat să realizez buchete ale sentimentelor mele curate și parfumate și să-mi exprim gândurile față de cei dragi va împlini 14 ani de activitate.
14 ani în slujba frumosului, 14 ani în care încrederea a fost construită cu fiecare buchet livrat, cu rezolvarea fiecărei provocări cu promptitudine...
Vrei liliac în mijlocul iernii pentru domnița din viața ta? Plasează la timp comanda pe Flori de Lux și vei avea! Marius Dosinescu și colaboratorii săi vor căuta floarea-soarelui de Revelion ca tu să obții un zâmbet din partea prințesei tale cu inima de gheață!
În grădina ofertelor acestei florării online zambilele și narcisele înfloresc când nu te gândești. Poți aduce parfumul primăverii în plină iarnă, poți oferi flori de toamnă în mijlocul verii, poți inversa floral anotimpurile după gusturile celor dragi.
În peste 12 000 de localități din România, Flori de Lux livrează gratuit comori, iar dacă vrei să fii admiratorul anonim care trimite flori, echipa îți păstrează secretul.
Nu te vei trezi că vei achita alt buchet niciodată sau că vei trimite mamei sau iubitei florile care nu-i plac din superstiție sau alt motiv, fiindcă primești poza-martor pe e-mail! De la cutii de lux, la coșuri și cufere înflorite, prețuri pentru toate buzunarele, gusturile și exigențele stau la dispoziția celor atenți cu sufletul pereche și recunoscători față de cei care le luminează viața!
De Ziua Îndrăgostiților reînnoiți-vă jurămintele cu un gest mărinimos! Trimiteți 14 trandafiri, un buchet de orhidee, flori de primăvară, iriși albi sau colorați, cufere pline de comori parfumate, trimiteți sentimentele voastre prin curier!
La mulți ani, Flori de Lux, florărie între florării, să livrezi buchete, cutii și cufere pline de fericire!






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu