Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

joi, 2 februarie 2017

Noi doi într-o mașină închiriată de la Rent A Car Otopeni...

 

Rent A Car București ne eliberează iubirea dintre betoane!

Ne este iubirea floare rară, delicată și parfumată, crescută între sticle și betoane. Betoane la serviciu, betoane acasă, betoane prin mall-uri. Parcurile sunt pustii, băncile pline de zăpadă. Nu ai unde să te așezi pe malul lacului, iar păsările plâng de ger și de foame. Cum să fii fericit cu iubirea ta, când atmosfera este dezolantă în jur? Să te duci într-un local înseamnă să condamni crinul iubirii la zgomot, toxicitate, încălcarea intimității!
Trebuie să pleci din oraș, să evadezi în mijlocul naturii, să-ți duci de mână iubirea pe ulița copilăriei, să găsească rădăcina florii pe care a cules-o replantând-o în suflet!
Crezi că ar fi delicat din partea ta să o urci într-un microbuz? Aglomerație, convorbiri telefonice pe ton răstit (unii aud mai puțin sau vor să afle toți din jur că sunt doriți, admirați, în centrul atenției), altcineva a mâncat usturoi înainte de plecare să țină microbii la distanță și să nu fie înghesuit de ceilalți călători. Dacă este un inconștient sau un bebeluș la volanul microbuzului, plimbarea se poate transforma în nenorocire, de aceea cel mai bine este să apelezi la închirieri auto și să conduci responsabil!
Scoate-ți iubirea din București, alege autoturismul care-i place și pe care nu vă permiteți să-l cumpărați și sărbătoriți-vă sentimentele! Fii beat de generozitate și imaginație și alege Rent a Car Otopeni sau GOLDENRENT!

RENT A CAR BUCUREȘTI înseamnă reînnoirea jurămintelor

Dacă ignori sacrificiile ei de Ziua Îndrăgostiților, riști ca relația să se facă țăndări. Aștepți doar să-ți facă de mâncare, casa să fie curată, rufele spălate și călcate, patul încălzit, iar tu nu-i pregătești nicio surpiză. S-ar putea să o scoți la piață, să-i cumperi ceva ieftin în compensație și să o auzi izbucnind: „M-am săturat de cartierul ăsta! Aceleași rochii, același plafon. Cele care-mi plac nu ni le permitem, ce-mi pot alege nu aș purta nici de frică! Trebuie să mă prefac încântată?”
Tu o vei privi cu ură și vei spune printre dinți:„Ingrato!” Cearta va degenera, iar oamenii indiscreți din jur vor trage cu urechea...
În autobuz și microbuz, ți-am spus deja se va sufoca, plus că există pericolul să pierdeți bruma de avere la purtător cu care ați ieșit în oraș...
Iată de ce este indicat să apelezi la Rent a Car București:
1) Au program non-stop de închiriere mașini, prin urmare, la miezul nopții dacă doriți să plecați, cu ei este posibil.
2) Prețurile sunt foarte mici, raportate la calitatea mașinii și sunt la vedere.
3) Puteți parcurge un număr nelimitat de kilometri: până la cer și înapoi.
4) Se asigură asistență non stop pe toată perioada închirierii.
5) La a doua închiriere vei avea reducere de preț și nu vei mai achita garanția.
6) Perioada de închiriere este variată: de la 1-3 zile, la 16-35 de zile.
7) Poți închiria mașina visului tău, iar iubita își „poate visa visul cu ochii” urcând și plimbându-se cu o mașină inaccesibilă!
Dacă mergeți pe principiul „Dragostea este oarbă” puteți alege traseul iubirii voastre pe parcurs sau el vă alege pe voi. Dacă și la voi „Dragostea trece prin stomac” Maramureșul și Bucovina vă așteaptă cu o cură de frumusețe a naturii, de veselie și de bunătăți.
NOI DOI VOM EVADA ÎN CIRCUITUL IUBIRII ÎNTR-O MAȘINĂ ÎNCHIRIATĂ DE LA RENT A CAR BUCUREȘI SAU „BATE ȘAUA SĂ PRICEAPĂ IAPA!”



2 comentarii:

  1. Foarte mulțumit de serviciile oferite de PriceCarz! Procesul de închiriere a fost simplu și rapid, iar prețurile competitive m-au convins să revin.

    RăspundețiȘtergere
  2. Vă mai aștept în vizită pe blog! Un an cu realizări și sănătate!

    RăspundețiȘtergere