joi, 6 aprilie 2017

Mi-am pus roți și motor electric cu Wheel-E

Viziune futuristă

De câte ori mă trezesc dimineața târziu, iar întârzierea se dublează de traficul infernal, de mașinile care circulă bară la bară și de autobuzul care vine după 15 minute de așteptare, iar șoferul vorbește la telefon în timp ce conduce, îmi imaginez că sunt rachetă nucleară. Ce bine ar fi să fiu propulsată instantaneu la locul de muncă și să nu mă mai furișez să nu mă vadă șeful!

Doar gândul la eventualele daune mă face să renunț la ideea futuristă...
Am văzut mai multe tipuri de șef, doar jena vinovatului este aceeași. Unii privesc pe geam, par absenți, deși te ceartă în gând. Alții bat cadranul ceasului cu subînțeles sau îți spun de la obraz:„Ți-a stat ceasul?” sau se prefac că nu știu nimic și te întreabă pueril:„Cât este ceasul?”
„Doamne, dacă aș descoperi un sistem de autonomie umană, ceva de tipul:roți sub picioare și motor electric pe corp, aș revoluționa lumea și aș deveni cel mai bogat om de pe planetă. Omul să-și fie autovehicol...
Iar când a ajuns la destinație să-și dea jos roțile sau să și le ascundă, să oprească motoarele și să nu caute o oră loc de parcare!”

Wheel-E transformă omul în  propriul autovehicol 

Să vezi un om pe patru roți, alunecând printre mașini pe carosabil sau deplasându-se pe trotuar ca o mașină
mi se pare una dintre cele mai utile cuceriri ale științei din epoca actuală.
Mobilitatea urbană electrică este o soluție a deplasării individuale datorită următoarelor motive:
1) Trotinetele electrice sunt foarte mici, pliabile, prin urmare pot și depozitate oriunde la domiciliu și la locul de muncă.
2) Prin utilizarea lor se reduce poluarea, dar și consumul abuziv de resurse naturale (petrol).
3)  Din ciocnirea a două trotinete electrice nu vor rezulta niciodată accidente mortale, ci răniri ușoare ale utilizatorilor împrudenți.
4) Pe timp frumos, omul se poate bucura de călătoria în aer liber, de soare și priveliștile frumoase din jur, nefiind obligat să respire aerul închis din mijloacele de transport în comun și să se expună la microbi, boli, infecții.
5) Efortul depus pentru conducerea trotinetei electrice este o modalitate de combatere a sedentarismului, de respnsabilitzare a omului și de manifestare a independenței. Urcându-te într-o mașină predai viața șoferului și accepți să depinzi de ceilalți participanți la trafic, pe trotneta electrică îți manageriezi viața și integritatea în trafic.
6) Viteze de deplasare între 25-27 kilometri pe oră, aspect care garantează posibilitatea controlării eventualelor derapaje.
Wheel-E comercializează: trotinete electrice , biciclete electrice, hoverboard și skteboarduri electrice în România, Grecia, Bulgaria și Ungaria.

Wheel-E, magazin recomandat de ofertele și produsele sale

Produsele comercializate în multe țări din europa sunt originale, cele mai bune, la prețuri pentru toate buzunarele și vin la pachet cu o serie întreagă de oferte.
La comenzile de peste 700 de lei, livrarea este gratuită. Trotinetele sunt însoțite de cadouri cinsistente și utile: încărcătoare de rezervă, genți pentru încărcătoare.
Se oferă asistență cumpărătorilor peSkype și Whatsapp, existând puncte de reparații în toate orașele mari din țară.