Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

marți, 31 mai 2016

Nunta de ciocolată

Totul a pornit de la declarația de dragoste inedită pe care el s-a gândit să o facă primind ajutorul celor de la Chocogift.
Cererea în căsătorie trebuia să fie atipică, de aceea el a comandat o inimă de ciocolată cu capac detașabil, în care a ascuns inelul.  În cealaltă mână ținea un trandafir alb din ciocolată. A îngenuncheat și a recitat declarația de dragoste într-un suflet. Dintr-un bol prevăzut cu un pulverizator, în jurul lor au început să danseze prin aer petale diafane și fluturi de ciocolată...Atunci ea a avut o revelație:
-Vreau să mă căsătoresc cu tine, dar hai să facem o nuntă cu totul și cu totul de ciocolată!
Mărturiile pentru nuntă au fost realizate din ciocolată personalizată.
Fiindcă era toamnă, ea s-a gândit să poarte o rochie comestibilă, din ciocolată albă și un voal din spumă de ciocolată. Ciocolata este afrodisiacă, prin urmare, la nunta lor trebuia să fie risipă de ciocolată!!!
Pentru nași, socrii și frații de ginere au fost comandate cadouri pentru bărbați.
În cutie se afla o sticlă cu vin alb și o felicitare de ciocolată. Nici femeile cu roluri importante nu au fost uitate, ele au primit Masca venețiană, însoțite de lingoul cu cele 20 de mini felicitări din ciocolată.
Nimeni nu a uitat nunta lor de ciocolată, cu confetii de ciocolată și nuntași fericiți, în special copiii, cu porumbei din ciocolată și o piscină în care oricine putea face o baie de ciocolată...
Mirii cu suflete din cea mai fină ciocolată au făcut copii de ciocolată, botez de ciocolată și au trăit fericiți împreună o viață de ciocolată...








 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu