Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

miercuri, 2 martie 2016

Blogathon 2016 cursa obstacolelor din cuvinte


Stimați cititori, urmează Blogathon 2016 sau spectaculoasa cursă a obstacolelor din cuvinte! Pentru dumneavoastră transmitem direct de la fața locului. S-au aliniat la competiție participanți din toate colțurile țării pregătindu-se riguros pentru a câștiga. Organizatorul BlogAwards stabilește probele și oferă din start șanse egale de a câștiga tuturor bloggerilor. Se anunță o competiție palpitantă la care participă mari campioni, dar și debutanți. Se pun la bătaie premii tentante în valoare de 5000 de lei pentru finaliști, dar se vor acorda premii suplimentare și substanțiale pentru fiecare probă în parte.
Stând pe margine, observ deja cum unii dintre participanți își fac cruce înainte de start, alții se încălzesc, într-un colț al gazonului sau schimbă ultimele bârfe virtuale între ei...
Emoțiile se citesc pe chipurile tuturor. Sunt și alergători plini de ei, atleți care nu concep să piardă. Camerele sunt fixate asupra lor, iar ei zâmbesc larg și fac semnul victoriei înainte de începerea competiției.
Sperăm ca aici „Nimeni să nu alerge de unul singur și să iasă pe locul doi”.
Încerc să transmit ceea ce se întâmplă, dar sunt sigură că voi schimba rolul de reporter cu cel de alergător.
Toți cei care aveți blog și calități de atlet al cuvintelor, veniți la Blogathon să facem împreună o cursă pe cinste!
Să concurăm frumos, fără să dăm coate în dreapta și în stânga, fără să râdem de modul în care aleargă cei de lângă noi, fără să luăm dopamine, să plagiem sau să călcăm pe cadavre pentru a obține o medalie!
Stilul de alergare depinde cel mai mult de concurenți. Să avem eleganță să aplaudăm câștigătorii și să-i încurajăm pe cei aflați la urma clasamentului!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu