Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

vineri, 18 martie 2016

Freon auto cu efect afrodisiac

El, băiat simplu și muncitor, dar cinstit și cu inimă de aur, ea, frumoasă, dar fițoasă, cu nasul pe sus, un pachet de mofturi, trei șifoniere pline cu haine de firmă și sute de perechi de pantofi. El o iubea așa cum era, ținea la ea fiindcă știa că are nevoie de iubirea lui mântuitoare. Ar fi invitat-o la plimbare, dar Zambilica lui era veche: un termos care ține cald vara și în care îngheți iarna. În plus, zâna abia îi răspundea la salut și strâmba din nas când schimbau câteva replici.
Să riște să-i deschidă portiera vechiturii sale nu putea fiindcă uneori mașina se umplea de un miros dubios.
-A trecut camionul care cară resturile de la abatorul de pui, se scuza el către cei pe care-i lua în mașină. Obișnuia să ia la ocazie pe toți ce-i care-i făceau cu mâna, fiindcă 10 ani stătuse în ger, ploaie și soare, așteptând un mijloc de transport să ajungă acasă după o zi de muncă. Mâncase pâinea amară a navetistului, de aceea era atât de înțelegător.
Într-o zi, Doru, cel mai bun prieten, îi spuse:
-Știu ce ai pe suflet. Prietenii sunt făcuți ca să se ajute la nevoie. Te-aș sfătui să închiriezi o mașină scumpă și să o păcălești, dar știu că nu ești genul. Zâna va primi lecția vieții ei astăzi. Iubitul din lumea bună o ia de-acasă în oraș să-i dea papucii, deși ea speră să o ceară în căsătorie. Să te ții ca o umbră după ei și să o consolezi când va fi cazul!
-Să profit de nenorocirea fetei?
-Nu, dragule, să-i oferi un umăr pe care să plângă! Dar sper să-ți pui puțin la punct vechitura! Aerul condiționat auto nu funcționează, deci apelează la firma ce asigură încărcare freon auto la domiciliu, în București!
-Ușor de zis, dar știi că o ajut și pe sora-mea să-și termine facultatea și îmi susțin financiar familia. Nu stau așa de bine cu finanțele...
-Nici pentru investiția vieții tale nu poți aloca un buget minim??? Consultanța de specialitate se face gratuit. Specialiștii care vine la domiciliu stabilesc tipul de freon auto și cantitatea în funcție de marca mașinii. Apoi instalația este curățată și vidată cu aparatură profesională. În 30 de minute, cu suma modică de 95 de roni îți asiguri confortul pe timpul călătoriei cu autoturismul. Am uitat să-ți spun că la sfârșit beneficiezi de teste de funcționare.
-Și ce legătură este între aerul condiționat și nefericirea mea în dragoste?
-Chiar nu înțelegi că m-am interesat pentru tine? Te-am văzut cât suferi și dacă am observat că nu vrei să renunți la fițoasă, mi-am zis:„Fițoasă vea, fițoasă va avea!” Am vorbit ieri la un pahar cu iubitul ei, cu Ovidiu. S-a săturat de ifosele fetei, iar tu ești odihnit psihic, prin urmare pregătit să suporți capriciile frumuseții. El va opri mașina și o va abandona la jumătatea drumului, fără să fie pregătită. Fii acolo pentru ea! Atmosfera din mașina ta să fie decentă, iar tandrețea la dispoziția inimii ei rănite!
-Dar mașina mea scoate mirosuri dubioase...
-Cei pe care ți i-am recomandat igienizează aerul condiționat în 15-20 de minute. În mașina ta va mirosi a primăvară și a dragoste!
După acest dialog constructiv mirosurile din mașină au dispărut. Mirosul aerului condiționat s-a dovedit a avea efect afrodisiac.
Începuse ploaia, iar o fată frumoasă și răsfățată plângea cu hainele de firmă șiroind de-a lungul trupului sculptat. Băiatul cinstit, simplu și omenos care o iubea a oprit mașina și a recuperat-o. Au rămas împreună o viață, iubirea lui mântuind-o pentru totdeauna de capricii. Curățarea mirosurilor din mașina, la sfatul celui mai bun prieten, plus capacitatea de a fi la locul potrivit, în momentul potrivit au alcătuit împreună o poveste cu happy-end!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu