Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

miercuri, 30 martie 2016

MonGift, peștișorul de aur care-ți îndeplinește dorințele


Înfășurat în pătură pufoasă de nea a venit Moș Crăciun...Buzunarele...aproape goale, gerul înghite lemne multe și nemestecate, hainele mele groase și facturile și-au dublat prețurile, plus că trebuie să cumpăr cadouri pentru femei și bărbați. Timpul mă presează. A nins mult și nu pot circula pe străzile pustii nici pe jos, nici cu mașina, dar bărbații și femeile din viața mea așteaptă!!!
Mă așez în fața tastaturii și rostesc:„Sesam, deschide-te!” În fața mea se deschide un site, adevărat peștișor de aur: MonGift.
-Spre deosebire de peștișorul din poveste eu pot îndeplini dorințele nelimitate ale celor care doresc să dăruiască, îmi spune! Am mii de cadouri pentru femei și bărbați După ce îți vei face cont, ai de făcut trei pași în direcția alegerii cadourilor:
1) Adaugă evenimentul
2)Adaugă cadourile
3) Invită prietenii!
Împreună putem realiza cea mai tare comunitate a dorințelor împlinite! În același timp cu darurile făcute de prieteni, primim gândurile lor pozitive și dovezile vii de iubire!
-Căutam demult o comunitate a prieteniei și a iubirii adevărate, peștișorule, pardon, MonGift! Prietenii mei să-mi admire și să îndeplinească dorințele, eu să pot livra fericire la pachet în toată țara! Doar tu realizezi calendarul dorințelor și mobilizezi oamenii să nu lase un vis neîmplinit, oricât ar fi de îndrăzneț!
-Peștișorul de aur nu poate face nimic dacă nu îți spui dorințele și dacă nu ești generoasă! MonGift nu există fără energia iubirii pe care i-o dați voi, dragi oameni!
Ceeea ce descopeream pe site, îmi încălzea inima. Dorințele mele înfloreau ca orhideele în sere, iar alături analizam cireșii plini de dorințe ale celor dragi.
Viața se transformase într-o feerie de cadouri pentru bărbați și femei...
În curând va veni tip-til iepurașul, scuturându-și blănița de ultimele zăpezi ale anului, fiindcă primăvara este foarte capricioasă.
Pe malul oceanului de cadouri, pe valul dragostei de oameni, poleit în razele generozității, peștișorul de aur ne așteaptă să ne îndeplinească dorințele și să contribuim la fericirea colectivă a celor care explorează tezaurul de sentimente al umanității! Nu vă cenzurați dorințele, puterile MonGift sunt nelimitate în oferta de cadouri pentru bărbați și femei!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu