Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

miercuri, 9 martie 2016

Farmecul femeilor din România


Ileana Cosânzeana trecuse de 25 de ani. Era încă o româncă frumoasă, dar avea momente în care uitându-se în oglindă crezuse că se pătase cristalul sau se fisurase ușor suprafața lucioasă a acesteia. Ce simplu să dai vina pe oglindă!
În ziua în care observă țesătura de riduri fine de pe fața ei ca motivele populare discrete pe o ie elegantă și primele pete galbene cum sunt cele de pe țesăturile vechi, nu se mai minți.
Cum să mai aibă piele de adolescentă când era stresată de condusul agresiv în oraș, de substanțele nocive cu care venea în contact pretutindeni, de sarcinile interminabile de la serviciu și de acasă? Se dusese vremea când frumoasele doar își scuturau pletele lungi și ondulate de aur și umbreau priviri albastre cu gene lungi, negre și dese neașteptându-se altceva de la ele decât să fie frumoase...
Femeia era fotomodel, șoferiță, gospodină, mamă, intelectual, contabilă și educatoare.
-Știu undeva un estetician, îi spuse o prietenă. O injecție cu colagen, puțin silicon, îndepărtarea petelor cu laser și a surplusului de piele cu bisturiu!
-Dacă apelez la chirurg de-acum, ce fac la 50 de ani? Găsesc eu pe cineva să-mi facă un Farmec să reîntineresc. La noi, la țară, femeile făceau vrăji de dragoste cu plante. La fel voi face și eu. Plec în toată țara, bat la toate ușile, intru pe toate site-urile până aflu secretul frumuseții!
Ileana Cosânzeana a luat iarba fiarelor adusă în dar de Făt-Frumos și a deschis lacătul de la site-ul frumuseții https://www.farmec.ro/. Erau acolo multe flori de mac.
-Ah, dacă mi-ar deveni fața fină ca floarea de mac! Să am obrajii roșii, plini de prospețime, catifelați ca fragilele petale de floare!
Sfânta Gerovital Plant îi zâmbi. Era o bătrână frumoasă și cumsecade. avea păr de nea, dar fața era netedă, fină și imaculată ca a unei adolescente.
-De ce ți-ai vopsit părul alb, fiind încă tânără, o întrebă Ileana?
-Sunt ca bunica ta, draga mea! Am aproape un secol de viață.
-Ești vrăjitoare? Ți-ai vândut sufletul diavolului pentru frumusețe? Să plec înainte de a-mi face rău!
-Ce copilă ești! Suntem în anul de grație 2016, iar Gerovital Plant utilizează în toate produsele cosmetice elixirul tinereții: uleiul organic din floarea de mac care are efect calmant, protejează, combate ridurile, hidratează, calmează pielea și o reîntinerește. Vrei să fugi de frumusețea veșnică?Este o șansă că am găsit-o la o sumă modică aici, în România! Vezi această cremă antirid revitalizantă? Costă doar 21,42 Lei? Îți vine să crezi că îți asiguri frumusețea eternă cu atât de puțini bani:
Florile de mac poartă noroc!
Ileana Cosânzeana găsise ceea ce căutase și cum era iubitoare și generoasă din fire, a alergat în întreaga Românie să spună că și-a notat peripețiile din aventura căutării frumuseții veșnice în jurnalul blogului personal și le-a scris pentru Spring SuperBlog 2016.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu