Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

joi, 30 martie 2017

Cumpărați timp pentru toate femeile din România de la Dwyn Shop!

Lângă un bărbat adevărat, orice femeie întinerește

Lângă un bărbat atent, protector, iubitor și grijuliu, orice femeie întinerește, fiind primăvară veșnică și parfumată. Poate el să ofere tinerețe fără bătrânețe și viață fără de moarte celei care i-a dat viață sau partenerei de viață? Cu Dwyn Shop răspunsul este pozitiv. Este singurul magazin online care vinde timp pentru femei, la un preț rezonabil: timp pentru îngrijire, timp pentru somnul de frumusețe, timp pentru o cafea și timp pentru o sesiune de shopping!
Plasezi comenzi aici și te trezești cu cea mai valoroasă resursă achiziționată la pachet cu produsele.
Alege aspiratoare potrivite și scutește de efort fizic toată familia!

Strânge covoarele, bate covoarele, spală covoarele, întinde covoarele!

Să zicem că nu faci parte din categoria soților trimiși să bată și să spele covoarele, dar la curățenia de Paște tot trebuie să participi! Tocmai te-ai așezat în fotoliu, cu ochii în ziar, cu cească de cafea aburindă și aromată în față și te faci că plouă.
Când să afli scorurile din campionatul național de fotbal, auzi o voce ascuțită din sufragerie:
-Dragă, nu este suficient că gătesc toată ziua, mai vrei să mai și trag de covoare singură? Lasă ziarul și hai să ridici canapeaua și biblioteca! Vezi să nu mi le trântești peste degete de ciudă că te-am deranjat! Prietenele mele se descalță, dragă, când vin în vizită, soacră-mea și prietenii tăi intră cu tot praful și noroiul în casă...
Să zicem că ești galant și te oferi tu să strângi covoarele, să le speli, să le bați și să le întinzi! Își convine să-ți intre în ochi și pe nas tot praful?
Poți spăla covorul „la botul calului” cu ajutorul Aspiratorului cu spălare Karcher SE 5100, aspirare umedă și uscată.
Cu 1199 lei scapi de „oase rupte”, de imaginea dezolantă a casei până la uscarea covorului și economisești timp, enorm de mult timp. Covorul poate fi curățat în profunzime la locul său, iar simultan cu acesta se spală și gresia sau pardosela. Există o dotare care asigură uscarea cu 50% mai repede a suprafeței proaspăt spălate.

Ce-i coca asta? Ce-i coaja asta? Îmi place friptura bine făcută, nu arsă sau în sânge!

Este periculos ca în loc să spui: „Sărut mâna pentru masă”, să te strâmbi și să pui întrebări retorice:„Ce-i coca asta? Ce-i coaja asta de cozonac? Cum de ai lăsat carnea crudă? Ne servești arsura asta în loc de friptură?”
La ea te gândești? A spălat covoarele, a spălat gresia, a frământat cozonacul și l-a băgat în cuptor, dar fără cel mai bun produs din oferta  de cuptoare cu microunde, electrice, plite, hote ce ai fi vrut să facă? Cât a băgat tăvile cu pască și friptură la copt, s-a dus ocupat de curățenie, iar mâncarea scrum s-a făcut.
Samus Cuptor electric CS35B2, 1600 W, 35 litri v-ar fi scăpat de dezastru, așa v-a costat mai mult să comandați mâncarea la restaurant, să scăpați cu fața curată la musafiri.
Vezi? Dacă l-ai fi comandat la timp, v-ar fi avertizat sonor la terminarea timpului și nu ați fi dat degeaba bani pe curcan! Puteați controla temperatura, ați fi utilizat selectorul de programe și nu ieșea un așa dezastru. Să nu mai punem la socoteala cearta și reproșurile.

Eu țin cură. N-ai știut? Nu vreau decât carne la grătar.

Încă mai ai timp să comanzi și să profiți de reduceri. Fii prevăzător! Gândește-te la invitații care țin cură de slăbire și asigură-te că vei face față tuturor cerințelor și exigențelor.
Sarmale, drob, curcan umplut, salate, dar cine ține cură de slăbire va dori carne la grătar, așa că alege cel mai bun dintre grătare! Grătarul Moncton pe gaz, 4 arzătoare, Tarrington House poate fi utilizat și în casă.
Cu 4 arzătoare, aprindere electronică și alimentare pe gaz, el asigură scrijeluțele de cartofi, porumbul copt și pulpele la grătar pentru toți invitații, fără să existe sacrificatul de serviciu care împarte tuturor, dar lui nu-i rămâne nimic!




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu