Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

sâmbătă, 3 decembrie 2016

Dragii Moșului,

Nu mai locuiesc în îndepărtata Laponie, ci m-am mutat mai aproape de voi și am înlocuit jucăriile, bijuteriile și cosmeticele ce conțin substanțe chimice dăunătoare cu produse care păstrează sănătatea corpului vostru și conservă eleasticitatea și tinerețea pielii, dragilor. Datele mele de contact sunt următoarele: adresa de e-mail: comenzi@organica.ro, numărul de telefon: 0725.01.33.99 și m-am decis să vă ofer răsfăț pentru corp, iar în luna decembrie vă ofer o reducere de 15% pentru toate  produsele.
M-am reprofilat pe bio cosmetice pentru corp să opresc agresiunea chimicalelor asupra organismului vostru. Mi-e milă! Închid ochii când utilizați produse de igienă cu parabeni la copii. Chiar nu știți că parabenii provoacă sterilitate viitorilor bărbați și dezechilibre hormonale și cancer la sân fetițelor? Vreți să vă marcați toată viața copiii?
Imaginați-vă 25 de substanțe aflate în compoziția cosmeticelor care vă erodează sănătatea. declanșează atacul asupra glandelor, pielii, capului, văzului și auzului!
Dietalonamina și ftalații irită pielea și favorizează cancerul, gudronul atât de lăudat poate afecta creierul, formaldehida generează migrene, dureri în piept, insomnii, amețeală și oboseală cronică și lista continuă.
Moșul s-a informat aici pentru voi fiindcă vă iubește. Citiți și voi și descoperiți singuri ce poate face chiar și talcul pe care-l considerați inofensiv!
A sosit timpul cosmeticelor bio pentru copii. Nu le refuzați dreptul la o viață sănătoasă, vă rog!
Spumele și șamponul au arome magice: mușețel, mandarine, banane și căpșuni, levănțică.
Șamponul „fără lacrimi” este 100% din ingrediente naturale și întărește firul de păr delicat al copilului. Am pastă de dinți bio, săpun lichid și solid bio, produse care vă răsfață corpul și asigură igiena! Nu stați pe gânduri bărbați, femei și copii! Sunteți toți ai Moșului de aceea nu am exclus pe nimeni din lista mea.
Familia este pe primul loc și pentru anul acesta vă aduc și detergenți bio.
Am în tolba mea soluții pentru curățat geamurile cu oțet, dezinfectant pentru jucării, soluție pentru spălat vase și biberoane, detergent lichid, degresant și tot ceea ce este necesar într-o gospodărie.
Ei, dragii Moșului, sunt ani de când spuneți că sănătatea nu se poate cumpăra, iar eu vin astăzi să demontez mitul și să vă spun că ea se poate dărui! Aștept comezile voastre la datele de contact lăsate la începutul scrisorii mele.
Cu generozitate,
Moș Organica.ro.
P.S. Mă vedeți cât sunt de sănătos, deși am milioane de ani! Știți care este cauza? De când mă știu folosesc produse de la ORGANICA!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu