Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

marți, 20 decembrie 2016

Evolio, gadgeturi de poveste

Sărbătorile vin pe furiș să ne surpindă cu feeria lor. Inima ne este ușoară, curiozitatea maximă. Pentru cei dragi căutăm tot ceea ce este mai bun și mai frumos: oglinda inteligentă care vorbește și are grijă de cel care se uită-n ea, smartwatch, router portabil sau smartphone.
Avem nevoie ca atunci când suntem despărțiți de ai noștri să-i putem totuși ține în palmă, să le auzim respirația, să le numărăm bătăile inimii, să le declarăm iubirea noastră și să ne exprimăm purtarea de grijă!
Dincolo de afaceri, gadgeturile ne ajută să ținem permanent legătura cu părinții, cu frații, cu partenerul de viață și copii. Ele ne ajută să ne fixăm cât mai bine rădăcinile identității.
Marius Călugăru este un Moș Crăciun care scoate din sacul Evolio cele mai bune oferte pentru toți copiii mari și mici îndrăgostiți de noile tehnologii. El este norocosul care-și permite să le testeze și are generozitatea de a ne ține la curent cu tot ceea ce apare nou.
 Dintre cele 4 gadgeturi testate, router-ul portabil NetGear AirCard 810 este visul oricărui internaut fiindcă este dispozitivul care potolește simultan setea de sălbăticie, de izolare și dorința de conectare la lume.
Într-o tabără în munți, în inima pădurilor, înconjurat de brazi și izvoare curioase simți nevoia să te lauzi pozându-te în sânul peisajului feeric, dacă ți-ai asigurat casa la plecare și ești convins că hoții nu te vor binecuvânta pentru pontul dat pe rețeaua de socializare...
Vrei Facebook și acces la e-mail, la știri sau la blog, ia cu tine dispozitivul minune și devii cel mai popular om din grup!
Trebuie să spui doar că poți asigura conexiunea permanentă la internet pentru 15 dispozitive și vei fi cel mai iubit!
Router-ul portabil NetGear AirCard 810 îți asigură popularitatea și succesul. Mi-ar plăcea să găsesc un asemenea dispozitiv util sub brad să pot dărui internet în momentele de maximă izolare celor care vor fi cu mine acolo!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu