Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

joi, 8 decembrie 2016

Ham, ham ham, dragul meu stăpân,

Îți scrie un suflețel loial, singurul care nu te trădează și care și-ar da viața pentru tine! Știi este atât de greu că nu pot vorbi, dar cred că ți-am dovedit prin fapte și gesturi că te iubesc. Mi-ar plăcea să mă aud declarând: „Te iubesc, stăpână! Vino repede acasă că îmi este tare greu fără tine! Nu mă mai lăsa singur!”
Este adevărat că nu te-am auzit niciodată spunând:„Ești doar un câine prost, dragule!”, dar de ce nu mă consideri ca făcând parte din familie? Ți se pare corect ca fiecare să aibă un cadou sub brad de Crăciun, iar pentru mine să nu pregătești nimic? Nu-mi spune, te rog, că nu ți-am dat niciodată nimic! De câte ori se apropie ora întoarcerii tale acasă inima-mi bate cu putere și te aștept ca un nebun. Sar la poartă de câte ori oprește o mașină, iar când nu ești, mă întorc dezamăgit...
Cine îți mai sare în brațe și dă din codiță atât de sincer când te vede?
Eu îți apăr curtea de intruși, latru de fiecare dată când cineva intră în curte. Te slujesc fără simbrie, stăpâna mea! Știi tu că eu nu am zile libere, sărbători sau concedii?Îți stau la dispoziție toată viața și pentru că sunt incoruptibil, nu primesc mită și îmi fac datoria, mai primesc lovituri de picior sau înjurături de la oaspeți.
Știi ce mă supără? Faptul că mă numesc javră, cei care sunt mai javre ca mine...
(Sursa fotografiei aici)
Sunt norocos că am o stăpână miloasă ca tine și că nu consideri că ai drept de viață și de moarte asupra mea, ci mă tratezi cu toată considerația și accepți că am și eu suflet și inteligență. Te rog, stăpâna mea, cumpără-mi și mie produse de la noul shop online pentru animăluțe Cattitude !
De dragul tău trebuie să fiu un câine cu stil! Vine iarna, iar eu am acceptat să stau afară în ger fiindcă te superi dacă intru în casa ta. Cumpără-mi o jachetă groasă, să nu răcesc și să-ți fie cinste cu mine!
 Nu merit și eu un pat de exterior să-mi întind oasele pe el și să nu dorm pe pământul înghețat?

Agentia de Marketing Creative Wings m-a provocat să-ți spun deschis tot ce am pe suflet.

Draga mea stăpână, te rog mult să-i informezi pe toți posesorii de animăluțe că pe Cattitude găsesc cele mai bune produse pentru necuvântătoarele din viața lor!
Mi-aș dori să te implici mai mult și în salvarea fraților mei fără stăpân și adăpost, a celor maltratați de oamenii nemiloși și iresponsabili.
Se apropie sărbătorile. Îmi dai voie să-ți spun un colind?


Sorcova, vesela,
Să trăiţi, să-mbătrâniţi:
Ca un măr, ca un păr,
Ca un fir de trandafir.
Ham, ham, ham!
Tare ca piatra,
 Iute ca săgeata.
Tare ca fierul,
Iute ca oţelul.
La anul și la mulți ani!
Haaam, hammm, haaam!
Cu drag,
Lătrătorul tău care te iubește.
P.S. Aș vrea să fiu cel mai important confident al tău. Nu le mai spune altora secretele și problemele tale! Știi bine că nu voi spune niciodată ceea ce aud de la tine.

Sorcova, vesela,
Să trăiţi, să-mbătrâniţi:
Ca un măr, ca un păr,
Ca un fir de trandafir.
Tare ca piatra,
http://Versuri.ro/w/edjhdd
Iute ca săgeata.
Tare ca fierul,
Iute ca oţelul.
La anul si la multi ani!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu