Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

vineri, 21 octombrie 2016

ANSWEAR.ro, regatul dragostei

   

                        Dragul meu,

        Ți-aduci aminte, iubire, când stăteam alături la ANSWEAR, fiindcă greșise cineva și ne-a așezat alături: o pereche de adidași damă, lângă adidașii pentru bărbați? La început m-ai privit cu repulsie. Îmi reproșai că nicicând o femeie nu poate avea realizările unui bărbat. Apoi a venit furtuna îngrozitoare, iar eu tremuram de frică și de frig.
         M-am trezit în brațele tale și-ți auzeam șoaptele fiebinți:„Te voi apăra mereu, cu viața mea!” Acum citesc biletele scrise de tine prin frunze și-mi curg lacrimi amare pe obraji. Împrejurările nefericite ne-au despărțit, dar nu putem rămâne așa fiindcă în curând voi muri fără tine. Mă consolez cu gândul că am o stăpână care mă tratează regește. Când mă vede tristă, mă scoate în oraș și-mi spune glume să mă înveselească. Mi-ar plăcea să fie și stăpâna ta, dar cum nu poate purta încălțăminte bărbătească...
Veșnic a ta,
Încălțamintea pentru sport damă

Iubita mea,

      Mă bucur că ai găsit biletul meu ascuns printre frunze și își mulțumesc pentru selfi-urile trimise! Doar așa mai pot vedea fața ta de înger, surâsul tău trist, generozitatea din izvoarele adânci ale ochilor, pielea ta fină, atât de fină încât am impresia că ating un prunc. Să nu crezi că pentru mine este ușor...
    Sorb în fiecare dimineață parfumul tău imprimat pe covorul vegetal multicolor și-mi implor stăpânul să fie matinal. Singurul lui defect este că adoră somnul de dimineață, în rest are un suflet de aur! Mă mângâie după ce aleargă prin parc, spunându-mi cu glas duios:„Neîntrecuții mei pantofi sport Under Armour!”
    La fel ca stăpâna ta se îngijește zilnic de aspectul meu, mă așază la loc de cinste și niciodată nu mă ceartă sau mă bruschează, nici atunci când alunec pe suprafețele ude și el cade. Dacă am reuși să-i aducem împreună, am fi un cuplu și noi!
     Am un plan: mâine în zori, când și-o căuta articolele de sport ascunde-te! Noi ieșim în parc la ora 7,15, cu puțină inteligență îi putem aduce fața în față, iar eu te pot vedea, în sfârșit.
     Mi-e dor de mângăierile tale, de vorbele tale frumoase, de ochii tăi, de gura ta, de toată ființa!
Te adoră;
Al tău,
Under Armour - Pantofi 

ANSWEAR regatul produselor de calitate, dar și al dragostei

      După două luni, îndrăgostiții stau de vorbă:
-Draga mea, ce inteligent joc ai făcut atunci! Ai alunecat pe iarbă, iar stăpânul meu, vrăjit de frumusețea stăpânei tale a luat-o în brațe și de-atunci nu i-a mai dat drumul. În curând vom sta în capul mesei la nuntă și nu ne vom despărți niciodată.
-Ce pereche frumoasă, ce suflete de aur am unit, spune ea punând capul alintată pe umărul lui!
       La petrecerea burlăcițelor, viitoarea mireasă mărturisea însuflețită:
-Binecuvântările s-au revărsat asupra mea după ce mi-am făcut cumpărăturile în regatul dragostei, la ANSWEAR.ro,  pe care îl găsiți la următoarea adresă: Vitam Center, Calea Vitan, nr. 23 C, Etajul 5, sectorul 3, București.
       Iar proba iubirii și a inteligenței a fost propusă de ANSWEAR la Supeblog 2016.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu