Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

joi, 20 octombrie 2016

Rochiile de seară și-au ales stăpâna


În vitrina magazinului Fashion 24 rochiile de seară stăteau de vorbă.
Rochia Burgundy Queen (impozantă) :Uitați-vă la mine cât sunt de frumoasă! Sunt sortită din naștere să ajung în posesia unei femei frumoase și bogate, voi avea parte de cel mai bun și cel mai scump parfum din lume, de  pantofi delicați din piele și de poșetă de firmă!  Am fost concepută să îmbrac o regină și să o conduc spre succes, deși va avea mereu impresia  eronată că eu sunt la dispoziția ei. Vișiniul este culoarea afectivității pure, tulul și dantela vor acoperi un trup de zeiță, în timp ce decolteul rotund va pune în valoarea pielea fină, venele delicate ale gâtului, formele seducătoare ale sânilor. Vă poruncesc să vă plecați capetele în fața frumuseții mele și să vă recunoașteți învinse! În plus, în mine va intra silueta perfectă, trasă prin inel. Nu voi ascunde pernițele de grăsime roșind (spuse arătând cu degetul spre rochiile de ocazie XXL.)
Rochie Din Dantela Blue Intuition XXL: Draga mea, important este să ai o stăpână cu inima bună, chiar dacă are câteva kilograme în plus! Știi, pernițele de grăsime le poți da jos, dar un suflet rău nu-l poți înlocui! Îmi doresc o stăpână care să țină la mine, să mă poarte cu drag, nu să mă arunce sau să mă dea altora după prima seară petrecută împreună. Nu uita, albastrul este culoarea iubirii elevate!

Rochia Burgundy Queen (arogantă): Când vulpea nu ajunge la struguri, spune că sunt acrii! Vezi cât de ieftină ești! Ai jumătate din prețul meu, dragă, deși ajungi până la 4XL. Ce rușine! Ce oroare! Să nu-mi spui că ai rude de 6XL! Eu îmi pot alege ce stăpână vreau, în timp ce tu ești sortită unei dudui dolofane.
(În magazin intră două femei. Prima este înaltă, slabă, cu mii de fițe, a doua grasuță, veselă și plăcută)
Rochia Burgundy Queen (rochiei albastre din dantelă): Agață-te cu disperare de durdulia ta, dragă, să nu rămâi fată bătrână în vitrină! Iată că și ea se uită admirativ spre mine, dar eu sunt creată special pentru fotomodele...Tu să îmbraci femeile obișnuite. Iar cea înaltă și slabă să mă cumpere cu banii jos și să-și păstreze silueta dacă dorește să mă aibă!
Doamna cea grăsuță înțelegea limbajul rochiilor, de aceea s-a oprit în fața celei albastre din dantelă, iar rochia i-a sărit în brațe. S-au ales una pe alta fără mofturi. a fost dragoste la prima vedere și a durat toată viața, în timp ce domnișoara slabă și înaltă s-a săturat repede de rochia vișinie și a început să-i adreseze reproșuri și să o certe toată ziua. Divorțul lor iminent s-a produs rapid.
Morala: Rochiile să-și aleagă stăpâne cu sufletul curat, chiar dacă au câteva kilograme în plus, iar doamnele să meargă la Fashion 24 dacă vor rochii pentru toate mărimile și pentru toate buzunarele!
 
 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu