Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

sâmbătă, 22 octombrie 2016

Siluetă de regină cu Magazinul REGINA by Cristina Spătar

Prejudecăți legate de frumusețea de regină

          Numai florile nu-și dispută aprig întâietatea la frumusețe, femeile fiind foarte sensibile la acest capitol.
Există multe prejudecăți legate de frumusețea feminină, cum ar fi:
-o femeie este frumoasă dacă are un cap frumos.
-corpul unei femei îi conferă sau nu statutul de regină a frumuseții.
-doar exteriorul contează, frumusețea spirituală nu se vede
-pentru frumusețea de moment să se recurgă la bisturiu, la curele drastice de slăbire, la orice canon estetic, fiindcă viitorul este incert.


Adevăruri referitoare la frumusețea de regină

         În mod practic, adevărurile despre frumusețe presupun echilibru și înțelepciune, acestea fiind:
-frumusețea perfectă nu există nici la regine, ea are nevoie de susținere firească și de efort, fără a deveni călăii propriului trup în numele unei imagini perfecte
-un chip atrăgător și un corp perfect au nevoie de o atitudine de regină și de un interior frumos pentru a fi puse în valoare
-operațiile estetice se vor răzbuna mai târziu, produsele de slăbire conțin și substanțe dăunătoare organismului, curele drastice de slăbire ne vor ruina sănătatea
-gusturile sunt variate, fiecare frumusețe are admiratorii ei
-dacă ne considerăm nedreptățite la capitolul aprecieri, nu înseamnă că vorbele ne știrbesc sau adaugă ceva la frumusețea noastră.

Alegerea înțeleaptă corsetele de la Regina by Crsitina Spătar

Silueta perfectă reprezintă piatra de încercare a femeii moderne, care este supusă atâtor ispite gastronomice și nu mai are timp suficient să se hrănească sănătos. Operațiile de micșorare a stomacului sunt scumpe și riscante, atât de scumpe, încât au costat viața pe multe femei care au recurs la ele. Corsetul ajută discret silueta având și alte virtuți magice. Acesta întărește mușchii, conturează perfect talia și este o adevărată cură instant de slăbire prin compresia stomacului. Porțiile de mâncare vor fi mult mai mici când purtăm corsetul, de asemenea straturile de grăsime vor fi antrenate ireversibil către dispariție.

Corsetul Latex costă 160 de roni, poate fi purtat tot timpul pe sub haine, sistemul său de închidere fiind la trei rânduri, adică adaptat permanent siluetei perfectibile.
Sinceritatea distributorului recomandă mai mult ca orice produsele. Dacă în mod surpinzător pe alte site-uri și în alte magazine virtuale produsele sunt bune la toate, aici se atrage atenția asupra faptului că există persoane alergice la latex, iar corsetele nu sunt recomandabile persoanelor sub 18 ani.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu