Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

duminică, 23 octombrie 2016

EVAMBIENT, decor profesionist pentru casa ta

Un om cu scaun la cap își cumpără scaune de la EVAMBIENT

       La povestitori noi, scaune noi, iar gazdele trebuie să aibă scaune suficiente pentru toți invitații.
Recoltele sunt în hambare, vinul în sticle, dovleacul și semințele sale în cuptor, pâinea se coace în vatră, plăcintele se rumenesc în tavă, iar poveștile ne stau pe limbă. Pentru ca firul narativ să curgă captivant avem nevoie de scaune moderne, atât pentru povestitor, cât și pentru narator.
     Să ne imaginăm un magazin cu 1014 modele de scaune! Închideți ochii și vizualizați cu ajutorul minții peste mia de scaune laolaltă. Un click și magazinul vă stă la dipoziție.
Pe EVAMBIENT găsim scaune de toate formele, mărimile și culorile, confecționate din toate materialele: cu suport de aluminiu sau din lemn de fag, îmbrăcate în piele sau înlocuitori, de la tonuri neutre, la culori vii care ne luminează casa și ne schimbă dispoziția.
     Cândva era la modă flacăra violet. Dar scaunul violet nu poate garanta succesul posesorului și al celui care-l utilizează?
      Picioarele cromate sunt elegante și rezistente, pielea sintetică se curăță ușor, iar greutatea (6 kilograme) ideală. 12 scaune de același fel înseamnă achiziționarea unui tratat pentru pace în casă fiindcă atât în familiile numeroase, cu copii de vârste diferite, cât și în cele care primesc mulți oaspeți se nasc dispute pentru ocuparea locurilor de onoare (scaune diferite de celelalte, mai confortabile), de aceea ideal ar fi să fie semnul egalității între toți, cel puțin prin scaune. Mi se pare nemaipomenit de convenabil să asigur liniștea din cămin cu doar 2712 lei!!!( Un scaun de acest tip costă 226 lei).
     Egalitate, egalitate, dar am și eu dreptul la fanteziile mele legate de scaune! Cel puțin din camera mea să pot ajunge la Paris:

Să vă fie masa masă, să vă fie casa casă!

    Scaunele achiziționate se încadrează în mobilierul modern, dar  fără mese este imposibil de întreținut atmosfera de opulență specifică anotimpurilor reci.
Să obligi oaspetele să stea cu ceașca , farfuria și paharul în mână este o dovadă de impolitețe. La EVAMBIENT 719 mese de living așteaptă să fie alese, achiziționate și să reprezinte centru de maximă importanță al casei.
    Pentru ca urarea să se-mplinească orice masă trebuie să fie:
1) Spațioasă
2) Stabilă
3) Rezistentă
4) Atrăgătoare
5) Ușor de manevrat când este cazul.
6) Întotdeauna plină!
     Dacă primele cinci criterii țin de furnizor, ultimul îi revine gospodinei casei, de aceea alegerea acestei piese de mobilier este deosebit de dificilă. O petrecere primește o notă bună dacă toți oaspeții au loc la masă și pe scaune, picioarele mesei nu se clatină, iar cafeaua nu le cade în poală, când musafirul este invitat să ia de colțul mesei să o mute pentru a face loc să nu aibă impresia că a ridicat vreun camion sau pietre de moară.
    Se mai pot întâmpla și alte accidente. Când mesele nu sunt finisate, oaspeții se trezesc cu mâinile pline de așchii, iar la prima mișcare lipsită de delicatețe pe suprafața mesei se declanșează un adevărat seism, vesela se sparge, iar conținutul alunecă pe covor și pe hainele musafirilor.
    Măsuța de cafea Military ne va scuti de aceste jenante incidente. În plus este realizată din lemn de stejar fumuriu ultrarezistent având feronerie finisaj de bronz.
Data viitoare vom alege și covorul zburător, iar dacă nu există cel puțin să stimuleze imaginația!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu