Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

joi, 13 octombrie 2016

O zi cu arome de toamnă la Residence Hotels


Octombie roșu de sângele frunzelor și al strugurilor. Pe străzi, în piețe și la intrările muzeelor, târguri de toamnă,  expoziții de fructe perfecte, zemoase, sănătoase și dulci și legume hrănitoare care vin de la sute de kilometrii să răsfețe „capitaliștii”...
Mi-am rezervat din timp un loc de cazare în București, ales cu maximă responsabilitate, un hotel care să justifice titlul de boier al minții la Superblog și boier al aromelor de toamnă. Și cum o dată vine toamna omul în București mi-am propus să am la activ patru stele!
Să stau într-o clădire de patrimoniu arhitectural, să mângâi cu privirea marmura de Carrara și cu degetele moi și catifelate lemnul prețios. Să stau într-o zonă rezidențială, iar holurile și camerele să-mi taie respirația! Să mi se ofere pe tavă sărbătoarea toamnei și să fie tratat ca un oaspete de onoare, personalul să mă facă să mă simt ca acasă!
Vântul răscolește pe străzi cadavrele parcului. Pretutindeni este melancolic de frumos! Cocorii țipă deznădăjduiți pierzându-se în zare, biciul rece al ploii lovește nemilos, în timp ce frigul, șarpe rece, alunecos, mi se strecoară pe sub piele. Oamenii străzii se adăpostesc zgibuliți în canale sau în stațiile de autobuz, în timp ce eu intru în imperiul luxului, al eleganței și al ospitalității, la Hotelul Domenii Plaza.
Zgomotul, grijile, durerile de orice fel, inconfortul nu au voie să intre aici, așa că sunt obligată să le las la ușă.
Doamne, ce greu mi-a fost să aleg între Escapada Romantică, Răsfățul Romantic, Pachetul Gold și Pachetul Premium!
 
-Vă așteptam! Bine ați venit! Șimțiți-vă ca acasă. Sărbătorim toamna, iar pentru dumneavoastră, Pachetul Gold vă oferă doza maximă de confort: apartamentul vă stă la dispoziție, micul dejun va fi servit în cameră ca să nu vă smulgeți brutal din brațele catifelate ale patului, ca o sultană aveți la dispoziție sauna, masajul de relaxare, masajul cosmetic sau masajul cu pietre calde ori bambus și împachetări.
„Hurem Sultan” repet în gând surâzând.



 În cameră, privesc uimită în jur. Totul este poleit cu cea mai fină fericire! Așternuturile imaculate sunt moi și parfumate, prosoapele ninse 100% din bumbac, produsele cosmetice bio din baie îmi stau la dispoziție, halatul de baie curat, călcat mă așteaptă. Esteticul îmi asaltează toate simțurile: vizual, tactil, auditiv, olfactiv și gustativ.
 Pot sta la masă cu distinsa toamnă în restaurantul Citroniers sau pe terasa Astrodom. 
Ce vor avea Hurem Sultan și sultana toamnă la masă?
Ficat de rață cu ceapă confiată servit cu pâine toast, COTLET DE BERBECUȚ CU SOS RAITA
Iaurt, mentă, ardei iute, castraveți, TORT DE CIOCOLATA CU SOS ANGLAISE, căpșuni și multă, multă șampanie din partea casei!
Fiți sultani și sultane cel puțin o zi la HOTEL DOMENII PLAZA!
Am trăit această experiență pentru Superblog 2016!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu