Propuneri colaborare

Propunerile de colaborare le puteți trimite pe adresa de e-mail:
elenalarisastan@yahoo.com.

sâmbătă, 8 octombrie 2016

Importanța absorbantelor pentru sănătatea feminină

Pentru că nu se văd, iar unele dintre noi le utilizăm doar în zilele delicate, comitem eroarea de a căuta promoții cu cele mai ieftine absorbante, fără să testăm calitatea acestora, ignorând faptul că plasticul reprezintă componenta lor de bază, iar elementul responsabil cu absorbția provine din reziduri petroliere.
Centrul feminității nu se vede, dar reprezintă o poartă importantă a igienei sau a asalturilor înverșunate ale coloniilor de bacterii. Investim puțin în sănătatea și confortul nostru, lăsăm ușa deschisă bolilor și mai târziu vom regreta amarnic constatând că pierdem bunul cel mai de preț, sănătatea și evaluând costurile iresponsabilității noastre!
Alegerea unui absorbant de bumbac este foarte importantă dat fiind că în timpul vieții orice femeie utilizează aproape 15 000 de absorbante ( conform informației oferite aici).
Replica:„Dați-mi, vă rog, un pachet de absorbante, nu contează de care!”, trebuie înlocuită cu:„ Absorbante AnionCare aveți? Vă rog să-mi dați și mie câte un pachet din fiecare! Day Use îl folosesc în timpul primelor zile ale menstruației, când fluxul este mai puternic, Pantiliner pentru doza de prospețime din fiecare zi, SportPad să-mi asigure confortul în timpul efortului sporit, Nightuse pentru nopți curate și liniștite, Maxiuse când robonetul este greu de controlat!”
Cele 8 straturi ale absorbantelor Lady ANION sunt luate direct din natură. Cunoscătoarele rostesc numele și simt deja mângâierea bumbacului steril, virtuțile igienice ale superabsorbantelor și banda de turmalina cu emisie de anioni şi infrarosii, adevărate arme cu laser de ultimă generație care anulează atacul bacteriilor zombii care profită de sângele cald și de vulnerabilitatea organismului și combat iritațiile vaginale!
Am avut șansa să cunosc virtuțiile acestui produs și mă consider responsabilă față de femeile care se-mbolnăvesc după ce utilizează absorbante realizate din materiale îndoielnice, care fâșâie la tot pasul, se dezlipesc și sunt adevărate GPS-uri pentru coloniile de microbi ce doresc să ne invadeze organismul.
Lady ANION semnează pactul de sănătate intimă a femeilor la nivel mondial!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu